Anyám tönkre teszi az életemet vagy én vagyok túl önző?
Hú ezek a válaszok!nem veszitek észre az igazat!
Az anyja tőle függetlenül tervezi az életét!Jó,hogy ő boldog,de mi lesz a lányával?Neki már csak a f@sz kell!Nem figyel rá,nem hallgatja meg!Egy normális nő az ilyen történések után már rég kidobta volna a pasit!Nem érdekli,hogy a lánya fel ad mindent,csak ő boldog legyen!Eltűri,hogy a pasija ilyeneket műveljen a lányával és 1 szót sem mond!Megalázza és eltűri,hogy neki jó legyen!Önző,hülye,f@asz imádó egy anyád van!
Nem te vagy a hibás!Inkább maradj apukádnál,mert úgy látszik anyu már rég lecserélt!
Jó ég, álljatok már meg egy kicsit! Tényleg azt a tanácsot adjátok ennek a lánynak, hogy forduljon a gyámhatósághoz a saját anyjával szemben, csak mert nem akar leköltözni vele vidékre? Milyen emberek vagytok ti? Van egyáltalán gyereketek?
Kérdező, szerintem legelőször is higgadj le, és gondold át újra a dolgot. Szerintem ha leülsz anyukáddal és értelmes, felnőtt módon megbeszéled vele, hogy mit érzel, hogy egyáltalán milyen céljaid, terveid vannak, azt ő meg fogja érteni. De ne kezdd el az új párját szídni, sem a gyereket hibáztatni. Biztos vagyok benne, hogy nem fog magával kényszeríteni!
Aztán kérdezd meg apukádat, hogy lakhatsz-e nála. De akár még koleszba is mehetsz, szóval nagyon sok lehetőség van erre. A lényeg, hogy nyugodtan tudjatok beszélni egymással. Ezt a zsigeri dühöt pedig felejtsd el! Én is voltam ilyen, emlékszem arra a mélygyűlöletre, amit éreztem, csak mert nem csinálhattam azt, amit akartam. Most már mélységesen szégyellem magam miatta, és el nem tudnám képzelni, hogy valaha is így érezzek mégegyszer.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!