Valahogy felkészíthetem magam a magányra?
Esélytelennek látom, hogy párkapcsolatom legyen.
Pedig próbálok ismerkedni, és egyre jobban úgy érzem megtalálom önmagam. De ez nem vezet sehová.
Most még fiatal vagyok, csak 25 éves. De a nagy semmit figyelembe véve, ami velem történt eddig elég sanszos, hogy nem lesz soha barátnőm.
Van valami módja amivel ezt el tudom fogadni, és magányosan is boldog tudok lenni?
Ja meg a buli nem egyenlő a diszkóval, drogokkal, detoxikálóval. Házibuli, baráti összejövetelek. Ha mondjuk találnál olyasmit, amit szeretsz, akkor vannak csoportosulások, ahol az azt szintén szerető emberekkel találkozhatsz. Könyvklub, kutyaiskola, stb. Nahát! Akkor máris kidugtad az orrod. Ott is vannak emberek. Meg lányok (ha mondjuk nem a repülőgépturbina-szerelő szakkörre jársz).
Akkor ha velük jól érzed magad, hívni fognak ide-oda. Házibuliba, kirándulni...
hát sajnos ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni. Vagyis megpróbálom. Ha találsz valamit, amiben örömöd leled, jókedvűbb, boldogabb leszel. Akkor lesz kedved elmászkálni hasonló érdeklődésű emberekkel. Akkor találkozhatsz lányokkal is.
Te egyébként dolgozol? Vagy van valami rendszeresség az életedben?
hát szerintem hiába mondjuk neki, nem érti. Nem is akarja. Csak önigazolást várt a válaszolóktól
Ismeritek a mondást 'segíts magadon, isten is megsegít!'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!