Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valahogy felkészíthetem magam...

Valahogy felkészíthetem magam a magányra?

Figyelt kérdés

Esélytelennek látom, hogy párkapcsolatom legyen.

Pedig próbálok ismerkedni, és egyre jobban úgy érzem megtalálom önmagam. De ez nem vezet sehová.

Most még fiatal vagyok, csak 25 éves. De a nagy semmit figyelembe véve, ami velem történt eddig elég sanszos, hogy nem lesz soha barátnőm.

Van valami módja amivel ezt el tudom fogadni, és magányosan is boldog tudok lenni?

2012. júl. 24. 21:52
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
16%

utolsó 26F, totál igazad van. Végre valaki megfogalmazta úgy, hogy nincs benne se bántás, se finomkodás, hanem csak a tények.

32N

2012. júl. 24. 22:24
 12/60 anonim ***** válasza:
0%
Nem köpködünk, ezt vitának hívják.
2012. júl. 24. 22:25
 13/60 A kérdező kommentje:
értem. minden férfi semmirekellő alkesz...
2012. júl. 24. 22:28
 14/60 Pendulum92 ***** válasza:
Az igazi, tartós boldogság nem kívülről jövő valami... az a baj, hogy azt hiszed, csak akkor lehetsz boldog, ha lesz egy párod.Mi lesz, ha a pároddal valami történik? Bármi, ami kívülről jön, múlandó. Az igazi boldogságot magadban találhatod meg!
2012. júl. 24. 22:29
 15/60 anonim ***** válasza:

"minden férfi semmirekellő alkesz..."

Ezt ki mondta?

2012. júl. 24. 22:32
 16/60 A kérdező kommentje:

"Az igazi boldogságot magadban találhatod meg!"

A sors iróniája, hogy ezt olyan emberek szokták mondani, akiknek véletlenül van párjuk, vagy ha épp nincs bármikor lehetne, amikor szeretnék.

Ezért nem túl hiteles szerintem.

Egyedül is lehet "boldognak" lenni (=nem depressziósnak lenni), de szárnyalni a boldogságtól már csak akkor tudsz, ha van párod, és családod.

2012. júl. 24. 22:33
 17/60 A kérdező kommentje:
de ezt nyilván megértik azok az emberek, akiknek már van családjuk, és van viszonyítási alapjuk.
2012. júl. 24. 22:34
 18/60 anonim ***** válasza:
36%

"Egyedül is lehet "boldognak" lenni (=nem depressziósnak lenni), de szárnyalni a boldogságtól már csak akkor tudsz, ha van párod, és családod."

NEM. Ez RÁD igaz. Nem tudhatod, mi tesz boldoggá 7 milliárd embert a világon.

Nekem nincs párom, és boldog, szárnyalós boldog vagyok. Mert nem egy embertől függ a boldogság, hanem magamtól.

2012. júl. 24. 22:35
 19/60 A kérdező kommentje:

Tudom, nekem meg a családalapítás adja meg ezt a boldogságot.

Ezért nincs értelme azon vitatkozni hogy minden ember magába találja meg a boldogságot.

2012. júl. 24. 22:38
 20/60 anonim ***** válasza:
67%
De. Mert aki másban keresi, az mit tud adni? Ha te egyénileg nem vagy boldog, hogy várhatod el, hogy valaki más boldoggá tegyen, és akkor milyen boldogságot tudsz adni cserébe? Akkor a kapcsolat nem arról szól, hogy a másikat boldoggá teszed, hanem hogy te akarsz boldog lenni egy másik ember által.
2012. júl. 24. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!