Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valahogy felkészíthetem magam...

Valahogy felkészíthetem magam a magányra?

Figyelt kérdés

Esélytelennek látom, hogy párkapcsolatom legyen.

Pedig próbálok ismerkedni, és egyre jobban úgy érzem megtalálom önmagam. De ez nem vezet sehová.

Most még fiatal vagyok, csak 25 éves. De a nagy semmit figyelembe véve, ami velem történt eddig elég sanszos, hogy nem lesz soha barátnőm.

Van valami módja amivel ezt el tudom fogadni, és magányosan is boldog tudok lenni?

2012. júl. 24. 21:52
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a baj, hogy a boldogságot egyenlővé tetted a párkapcsolattal. Tényleg nem okoz más örömöt, csak ha párban vagy?

25/L

2012. júl. 24. 21:55
 2/60 A kérdező kommentje:

Már tudom milyen párkapcsolatban lenni és jövőt tervezni valakivel.

És azóta azt az állapotot nevezem Boldogságnak. (nagy betűvel)

Lehet boldognak lenni ideig-óráig, míg csinálsz valami neked kedves tevékenységet, de a nap minden egyes percében szerintem csak akkor lehetsz igazán Boldog, ha van egy szeretnivaló párod, akit szeretgethetsz és becézgethetsz, akivel jövőt tervezheted stb.

2012. júl. 24. 21:58
 3/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez rád igaz. TE akkor lehetsz boldog, ha párkapcsolatban élsz.

Miért sanszos, hogy nem lesz soha barátnőd?

2012. júl. 24. 22:02
 4/60 A kérdező kommentje:
Mert aki rendes lány, annak már van párja.
2012. júl. 24. 22:07
 5/60 anonim ***** válasza:
100%
Ismered az összes rendes lányt?
2012. júl. 24. 22:15
 6/60 anonim ***** válasza:
Tudod jól hogy ez hülyeség. Én lány vagyok, 26 évesen találtam meg az "igazit", ő pedig 27 éves volt akkor és én voltam az első barátnője. Sose késő. Párt találhatsz bármikor. Persze nem otthon a gép előtt ülve... úgy elég nehéz ismerkedni. Na jó az sem lehetetlen igazából. De ismerkedni mindenképp kell ha kapcsolatot akarsz.
2012. júl. 24. 22:17
 7/60 A kérdező kommentje:
Oké, ha nincs most épp párjuk, de nagyon hamar elkelnek. Vagy nálam jobb pasit választanak.
2012. júl. 24. 22:19
 8/60 anonim válasza:
9%

A rendes lányoknak van párjuk. Ez így van. Én is ugyanígy vagyok mint te. A huszonéves lányok többsége Pán Péter szindrómás. Dolgozni nem akarnak, csak buliznak. Kis Paris Hilton utánzatok. A legtöbb odaadja magát egy üveg kannás borért. Nagyképűek, beképzeltek és az amerikai sorozatok hatására, elképesztő feltételrendszert szabnak, teljesen értelmetlenül. Ja és anyagiasak is. Nekik csak gazdag pasi kell, meg diplomás.

A mai húszas csajok többségének, kb. 28 éves korára egy nap munkaviszonya sincs. Ilyennel aztán lehet családot tervezni. Nevetséges.

Én egy időben próbálkoztam az idősebb nőknél. 30-40 éveseknél. De azok meg egy húszas pasit, sosem fognak elég komoly fogásnak tekinteni.

26/F

2012. júl. 24. 22:19
 9/60 anonim ***** válasza:
100%

"amerikai sorozatok hatására, elképesztő feltételrendszert szabnak"

Ó, te drága jó ember! Visszanyalt a fagyi? Tudod, a férfiak ezt csinálják, régebb óta, minthogy itthon vetítettek amerikai sorozatokat.

2012. júl. 24. 22:22
 10/60 A kérdező kommentje:
miért kell köpködni a férfiakat vagy a nőket?
2012. júl. 24. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!