Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valahogy felkészíthetem magam...

Valahogy felkészíthetem magam a magányra?

Figyelt kérdés

Esélytelennek látom, hogy párkapcsolatom legyen.

Pedig próbálok ismerkedni, és egyre jobban úgy érzem megtalálom önmagam. De ez nem vezet sehová.

Most még fiatal vagyok, csak 25 éves. De a nagy semmit figyelembe véve, ami velem történt eddig elég sanszos, hogy nem lesz soha barátnőm.

Van valami módja amivel ezt el tudom fogadni, és magányosan is boldog tudok lenni?

2012. júl. 24. 21:52
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
50%

Én hosszú évekig éltem pár nélkül, igaz már kicsivel idősebb voltam, mint te. Nem voltam ettől boldogtalan. Igaz. általában is jellemző rám, hogy feltalálom magam, ha egyedül vagyok.

Az az érzésem, nálad a kapcsolat/párfüggőség jelensége fennáll.

2012. júl. 24. 22:40
 22/60 A kérdező kommentje:

Mondjuk engem maga a tudat, hogy szerethetek valakit tölt el annyi boldogsággal, amit cserébe adhatok neki...

de erről ne is vitatkozzunk, mert úgy látom fölösleges.

maradjunk a kérdésnél.

2012. júl. 24. 22:43
 23/60 anonim ***** válasza:
66%

"Már tudom milyen párkapcsolatban lenni és jövőt tervezni valakivel.

És azóta azt az állapotot nevezem Boldogságnak. "

Ez elég nagy probléma. Az amúgy sem boldogság, hanem kapcsolatfüggőség.

2012. júl. 24. 22:47
 24/60 anonim ***** válasza:
szerintem az első remekül megfogalmazta. A boldogságnak nem alapköve a párkapcsolat, vagy pl. A diploma, a drága kocsi, vagy minden reggel a zabpehely. Keress olyasmit, aminek élhetsz, hobbit, hivatást, sportot, amiben jó vagy és sikerélményt okoz. Amíg magadban nem tudsz elBoldogulni, addig ne várd, hogy mással lehess boldog. Amint megtalálod, ami éltet, ki fog ülni a kisugárzásodra, és bevonzod a párod. Azt vette észre mostanában, hogy mindenkinek kell valami, ami 'életben tartja' és olyan, hogy független mindentől, sokszor kevésbé tiszavirág életű, mint a szerelem, barátság. Gyerek, autók, kutya, művészet, amiben teljesen önmagad vagy. Remélem értghető voltam. Ezt keresd, ne görcsösen az életre szóló szerelmet, vagy a magány elviselésének kulcsát beletörődően, mert úgy biztos elkerül.
2012. júl. 24. 22:48
 25/60 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy aki rendes lány annak van párja! Kikérem magamnak! 33 éves vagyok és rendes lány! Egyelőre kénytelen vagyok magányos lenni, mert ebben a mai egyenrangú világban bizony eléggé lehetetlen elvárásaik vannak a férfiaknak is.

Nőként viszont csomó minden sokkal nehezebb, vagy több ideig tart, hisz azért valójában annyira mégsincs egyenlőség! Csak elvárások.

Úgyhogy türelmesen várok és dolgozom, hogy megfeleljek.

Pedig mennyivel jobb lenne ha mindeközben volna "egy szeretnivaló párod, akit szeretgethetsz és becézgethetsz, akivel jövőt tervezheted stb.". De én még nem láttam korban hozzám illőt, aki hasonlóra vágyott volna. Mindig csak a programok, a baráti összejövetelek, az utazgatások. A hétköznapokban úgy tűnik jobban szeretnek egyedül lenni a férfiak.

2012. júl. 24. 22:48
 26/60 anonim válasza:
19%
Látszólag csak a karrierista libák boldogok pár nélkül. De csak kifele mutatják ezt. Mert valójában ők sem azok, csak saját magukat vígasztalják azzal, milyen jó is szinglinek lenni. 40 évesen jönnek rá arra, amit 20 éve minden 20 éves nő tudott. Arra, hogy igazándiból mégis inkább pelenkázni szeretnének és valakinek az ingét vasalni. Késő! Lassan azon kapják magukat, hogy a legjobb barát a pszichológus, esténként meg jól telesírják a párnát. Reggel aztán friss sminkkel kiskosztümben lehet kezdeni játszani az agilis, határozott nőt. Délután megbeszélni a haverinákkal -egyben magukat is vígasztalva- hogy milyen jó is szinglinek lenni. Este meg megint jöhet a párna a bőgés meg az álmodozás, hogy milyen jó is lenne ha itt lenne valaki és minden nap az ágy mellé dobná a zokniját. Marad a gyereklizing Vietnámból a vasalást meg majd megcsinálja a bejárónő! Megéri csajok?
2012. júl. 24. 22:49
 27/60 anonim válasza:
22:48 Téged meg Évinek hívnak:)
2012. júl. 24. 22:51
 28/60 anonim ***** válasza:
Évinek? Miért pont Évinek? nem értem.
2012. júl. 24. 22:54
 29/60 anonim ***** válasza:

22:49

Ezt egy filmben láttad?

2012. júl. 24. 22:55
 30/60 anonim ***** válasza:

ha megtanulod szeretni és elfogadni magad, akkor más is képes lesz majd erre, és nem kell keseregned meg felkészülnöd a magányra.

szerinted kinek kell egy olyan fiú, akiről sugárzik az apátia, a "nem kellek senkinek"?

ha látják rajtad, h jól érzed magad, élvezed az életet, egyedül is tudsz boldog lenni és örülni az élet apró dolgainak, akkor a nők tapadni fognak.

az ambiciózus, határozott és jó humorú pasikat szeretik a nők. onnantól lehetsz te a Quasimodo is, mert túllépnek a külsődön.

én ezt látom az ismerőseim körében.

az a baj, hogy neked az egyedüllét egyenlő a magánnyal. pedig a kettő nem ugyanaz.

két út áll előtted: mindkettő járható, az egyiken boldog leszel, a másikon megkeseredett.

2012. júl. 24. 23:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!