Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tehetnék szert egy kis...

Hogyan tehetnék szert egy kis magányra?

Figyelt kérdés

Nyolcosztályos gimiben vagyok nyolcadikos, folyamatosan tanulok, emellett aktívan sportolok, és minden jól megy. A baj az, hogy néha egy kicsit sok nekem, hogy sosem vagyok egyedül, és akkor jó lenne, ha nem is több, mint tíz percre, de bemenni a szobámba, és magamra csukni az ajtót.

A probléma ott kezdődik, hogy nagy lakásban lakunk (kettő egybenyitott) ketten anyámmal, így ajtókra igazán még öltözködéshez sincs szükség, van egy nappalim, egy raktárszobám, meg egy hálóm, de egyik sem olyan, hogy magamra tudnám csukni az ajtót, hogy egyedül lehessek.

A két lakás nappalija egybe van nyitva, szóval az sem megy, hogy oda csukom be magam, a lakás kétszintes, tetőtéri, és ott is egybe van nyitva a két szoba, szóval a hálómnak két ajtaja van, egy anyám hálója felé, egy a lépcsőhöz, és azt sem lehet csak úgy becsukni, a raktárszoba még szóba jönne, de ott az van, mint a hálónál, hogy miért vagyok az emeleten, és miért csuktam be az ajtókat, meg jöjjek le, és beszélgessek vele, ahelyett, hogy ott gubbasztok.

Mégsem mondhatom, hogy bocs, de azért jöttem fel, hogy csend és nyugalom legyen! Mit csináljak?

2009. szept. 25. 14:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dehogy is nem, beszéld meg a mamáddal, hogy vágysz egy kis magányra, "néma gyereknek anya sem érti a szavát" én biztos megérteném ha az én lányom ilyet kérne!
2009. szept. 25. 15:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Az normális, hogy az embernek magányra van szüksége, hogy feltöltődjön egy kicsit. Ha ezt anyukád nem érti meg, még mindig ott a wc :)
2009. szept. 25. 15:03
 3/13 anonim válasza:
Menj ki a természetbe, rengeteg hely pl. erdő, rét, tópart van ahová senki sem jár és még jó idő van. Szerintem ott könnyebben megy a gondolkodás
2009. szept. 25. 15:04
 4/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam mondani neki, de még azt sem hajlandó elfogadni, hogy nem szeretem, ha a fejem felett bámulja a monitort. Az utolsó nem lenne rossz ötlet, de nem enged el egyedül, még barátokkal sem mehetnék, ha nincs felnőtt velünk.
2009. szept. 25. 15:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Én megértelek.Még ha az anyudat le is rázod,h. te 1 kicsit csak 1edül akarnál lenni,állandóan törné magát,h. mi a bajod?!És a végén úgy sem hagy egyedül,vagy később úgy is rá kezd:na kicsim?,mi a baj?Tudom,hogy ez így jó,meg ilyen egy igazi rendes anya,csak ezt egy kamasz nem érti meg,és cikinek találja.Sztem menj el egy barátnődhöz,zárjátok magatokra az ajtót,és unatkozzatok együtt.:)Lehet ő is ilyen cipőben jár.
2009. szept. 25. 15:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Én nem találom cikinek, semmi bajom az anyukámmal, de barátnőimhez sem engedne el, mert nem szereti őket, mert nincs 200-as IQ-juk. És általában hét közben lenne erre szükségem, de akkor egyébként sem mehetek át még ahhoz sem, akihez engedi. Egyébként sem jönne össze, mert akit hajlandó elviselni, az is folyton rohangál zeneórára, meg mindenhova. Egyébként teljesen igazad van. köszi
2009. szept. 25. 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Nincs olyan amikor anyukád elmegy bevásárolni és addig egyedül lehetnél otthon?
2009. szept. 25. 15:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Nincs. Addig vásárol, amíg suliban vagyok.
2009. szept. 25. 15:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Budi
2009. szept. 25. 17:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Óóó nagyon sajnállak, ez nagyon nem jó így,

Kell a magány és az egyedüllét néha, nem értem anyukádat, komolyan.

Lehet hogy rosszul vettem ki a szavaidból és ne sértődj meg ha nem így van de olyan mint ha rád telepedne.

Ahogy írod semmi oka nincs arra, hogy ne bízzon benned és néha elengedjen és kimozdulj.

Első voltam

2009. szept. 25. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!