Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes családok. Hogy...

Gyerekes családok. Hogy csináljátok, hogy kevés pénzből, jut nyaralásra, kirándulásra, szórakozásra? Hogy lehet így boldogan élni, és kikapcsolódni? És ne érezzem azt, hogy xar minden. Budapesten élünk.

Figyelt kérdés

Nekünk az össz bevétel: 200.000 Ft (párom 130e+én gyed+családi 70e Ft.) 17 hós kislánnyal vagyok itthon még. Van lakáshitel (gyerek előtt), kocsihitel (muszáj a kocsi munka végett), amit extrának gondolok, kettőnknek mobil 8ezer Ft, digi 6ezer, párom cigizik 8ezer, nekem lottó 4ezer.

összesen egy hóban 30-40 Ft marad enni, ruházkodni (rég vettünk ruhát), nyaralni (1x jutottunk el a Balcsira 3év alatt, rokonhoz), kikapcsolódn,.

2012. júl. 14. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
40%

Még mindig nem tudjuk, miért kellett X millióért az autó, és mennyi a törlesztőrészlet, és ezért nem tudom megmondani, hogy hogy lehetne ettől a hiteltől kiszabadulni. A lakás már nehezebb ügy, mert a lehető legrosszabb tipust választotta, a legkevésbé népszerű is, nehéz eladni/átadni, váltani. De ez a 2 dolog viszi el a legtöbb pénzt - fölöslegesen. Túlvállalták magukat, de attól még ki lehet lépni ebből a vállalásból, de nem akar.

Miért?

Miért a lehető legrosszabb ár-érték-arányú dolgokat választja mindig?

2012. júl. 16. 02:01
 62/64 anonim ***** válasza:
11%

"másokon kiélik a degenerált hajlamukat"

Kérdező! Ezt ugye magadról írtad?!

Amúgy ha valaki 2 évet aláír egy mobiltelefonért, az valóban degenerált!!

Már 3ezerért is lehet újonnan telefont venni, igaz, akkor telne a különbözetből nyaralásra is!

Csak hát a kérdező NEM TUD SZÁMOLNI !!!

2012. júl. 16. 10:43
 63/64 lars30 válasza:

Irány külföld, ha nem elég...

Nem te lennél az első!

És nem bánnád meg

2012. júl. 16. 20:40
 64/64 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell cigizni meg lottózni mert hülyeség csak pénzkidobás mindkettő, talán abból futja nyaralásra ha már voltatok olyan okosak és hitelt vettetek fel... Autó? chh, hát igen a luxust meg kell fizetni.. Az igényekből nem adtok lejjebb de sír a szád, hogy nyaralásra nem telik. Hát sorry, valamit valamiért ;)
2012. júl. 19. 11:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!