Gyerekes családok. Hogy csináljátok, hogy kevés pénzből, jut nyaralásra, kirándulásra, szórakozásra? Hogy lehet így boldogan élni, és kikapcsolódni? És ne érezzem azt, hogy xar minden. Budapesten élünk.
Nekünk az össz bevétel: 200.000 Ft (párom 130e+én gyed+családi 70e Ft.) 17 hós kislánnyal vagyok itthon még. Van lakáshitel (gyerek előtt), kocsihitel (muszáj a kocsi munka végett), amit extrának gondolok, kettőnknek mobil 8ezer Ft, digi 6ezer, párom cigizik 8ezer, nekem lottó 4ezer.
összesen egy hóban 30-40 Ft marad enni, ruházkodni (rég vettünk ruhát), nyaralni (1x jutottunk el a Balcsira 3év alatt, rokonhoz), kikapcsolódn,.
Még mindig nem tudjuk, miért kellett X millióért az autó, és mennyi a törlesztőrészlet, és ezért nem tudom megmondani, hogy hogy lehetne ettől a hiteltől kiszabadulni. A lakás már nehezebb ügy, mert a lehető legrosszabb tipust választotta, a legkevésbé népszerű is, nehéz eladni/átadni, váltani. De ez a 2 dolog viszi el a legtöbb pénzt - fölöslegesen. Túlvállalták magukat, de attól még ki lehet lépni ebből a vállalásból, de nem akar.
Miért?
Miért a lehető legrosszabb ár-érték-arányú dolgokat választja mindig?
"másokon kiélik a degenerált hajlamukat"
Kérdező! Ezt ugye magadról írtad?!
Amúgy ha valaki 2 évet aláír egy mobiltelefonért, az valóban degenerált!!
Már 3ezerért is lehet újonnan telefont venni, igaz, akkor telne a különbözetből nyaralásra is!
Csak hát a kérdező NEM TUD SZÁMOLNI !!!
Irány külföld, ha nem elég...
Nem te lennél az első!
És nem bánnád meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!