Egy fiú barátom előállt azzal hogy menjek el vele kikapcsolódni Patagóniába, anya azt mondta nem bánja, de ő tartózkodó lenne egy ilyen hosszú úttól Hogy döntenétek?
A fiú lány testvére él ott fél nomád körülmények között, hozzá mennénk látogatóba. Engem kíváncsivá tett ez az egész
Én 23 éves vagyok a fiú 25, csak baráti kapcsolat van közöttünk
Ha úgyérzed hogy jól éreznéd ott magadat akkor menj szerintem.
De én arról mindenféle képpen előre gondoskodnék hogy ha bármi történne valaki mindenféle képpen haza tudjon téged juttatni : D
Azt elfelejtettem írni, hogy persze megkérdeztem mennyibe is kerülne ez nekem? Ő annyit felelt rá, csak tarts velem
Ha nekem is pénzbe kerülne nem tudnék elmenni vele, fel sem tettem volna a kérdésem mert nem tehetném meg én sem hogy elmenjek, olyan messzire
Ez a barátság több mint 2 éve tart, én megbízom benne szavatartó, tudom hogy rettentő veszélyes ez hisz Ő "haza" megy jóformán én meg életemben nem voltam még Németországon kívül sehol
Sokszor segítettük egymást ahogy tudtuk, és lehet most érzi úgy ezzel adósa nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!