Egy fiú barátom előállt azzal hogy menjek el vele kikapcsolódni Patagóniába, anya azt mondta nem bánja, de ő tartózkodó lenne egy ilyen hosszú úttól Hogy döntenétek?
A fiú lány testvére él ott fél nomád körülmények között, hozzá mennénk látogatóba. Engem kíváncsivá tett ez az egész
Én 23 éves vagyok a fiú 25, csak baráti kapcsolat van közöttünk
Ilyenekre nem gondolok mert csak kísérteném a sorsot, valahogy erről a vékony fiúról nem az vall hogy berakna a kocsiba és eladna kereskedőknek
Meg kevés esély van rá hogy így járjak, ha azt vesszük alapul hogy az Andok környékére kell menni és nem Párizsba, attól még forgalmas helyen is eltűnhetnek "vendégek"
szerintem meg csak irigykedtek, hogy ő ingyen kijuthat, és az is zavar titeket, hogy ezért cserébe még megdugni sem akarja. :)
Hidd el, szerintem ha 2 évig nem szexeltetek, akkor már nem is "nőként " tekint rád, te már a barátja vagy.
Ha nomád körülmények közé mentek a tesójához, akkor nem kell sok pénz, max az utiköltség. Szóval vesz neki egy vonat, busz vagy repcsi jegyet.
Viszont abban igaza van a többieknek, hogy sok az elmebeteg ember akiből ki se néznél semmit, és képesek évekig is cserkészni az áldozatukat.Az meg hogy bűbájosan néz ki, és vékony nem jelent semmit. A legvékonyabb férfi is erősebb egy átlagos nőnél.Bár nem hiszem, hogy erről van szó.
Jó utazást kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!