Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiú barátom előállt azzal...

Egy fiú barátom előállt azzal hogy menjek el vele kikapcsolódni Patagóniába, anya azt mondta nem bánja, de ő tartózkodó lenne egy ilyen hosszú úttól Hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

A fiú lány testvére él ott fél nomád körülmények között, hozzá mennénk látogatóba. Engem kíváncsivá tett ez az egész

Én 23 éves vagyok a fiú 25, csak baráti kapcsolat van közöttünk

2011. máj. 28. 22:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
Gyönörű hely lehet, de "egy" baráttal, az ő pénzén félnomád körülmények közé biztos nem mennék.
2011. máj. 28. 22:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is fájó ez, de ha így ragaszkodik hozzá hogy nincs kivel mennie és engem gondolt jó partnernak, hát legyen
2011. máj. 28. 22:39
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát igen,így tényleg más,hogy ő fizetné. Most nem akarok paranoiásnak tűnni,de a mai világban az ember nem tudhatja,hogy kiben bízzon. Ezt úgy értem,hogy ha ti most elmentek, és x év múlva megromlik a barátságotok akkor nehogy számon kérje rajtad a pénzt,vagy a fejedhez vágja ezt. Szerintem nem lenne túl kellemes. Nem hinném hogy egy ilyen út olcsó lenne. De persze ezt neked kell eldöntened.
2011. máj. 28. 22:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Csak úgy mennék el, h előtte valami hivatalos szervnél lejelenteném, h mettől meddig tartózkodom ott. Ha a családom nem tudja felvenni velem a kapcsolatot, akkor könnyebben utánam tudnak keresni. De inkább nem sodornám magam veszélybe egy ilyen szervezetlen úttal. Az európai friss hús biztos kelendő odalent.
2011. máj. 28. 22:49
 15/21 A kérdező kommentje:

Ilyenekre nem gondolok mert csak kísérteném a sorsot, valahogy erről a vékony fiúról nem az vall hogy berakna a kocsiba és eladna kereskedőknek

Meg kevés esély van rá hogy így járjak, ha azt vesszük alapul hogy az Andok környékére kell menni és nem Párizsba, attól még forgalmas helyen is eltűnhetnek "vendégek"

2011. máj. 28. 23:04
 16/21 anonim válasza:
0%
ugye az egyértelmű, hogy 25 éves srác lányt nem hív el csak úgy patagóniába? szóval meg fogja célozni a fosszóródat abban már most biztos lehetsz. de titokban te is erre vágysz, hát menj!:)
2011. máj. 29. 12:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha csak nem milliomos és nincs köztetek igazán mély barátság,ami elve ritka férfinál és nőnél, akkor biztos, hogy többet is akar.
2011. máj. 29. 12:30
 18/21 anonim ***** válasza:

szerintem meg csak irigykedtek, hogy ő ingyen kijuthat, és az is zavar titeket, hogy ezért cserébe még megdugni sem akarja. :)

Hidd el, szerintem ha 2 évig nem szexeltetek, akkor már nem is "nőként " tekint rád, te már a barátja vagy.

Ha nomád körülmények közé mentek a tesójához, akkor nem kell sok pénz, max az utiköltség. Szóval vesz neki egy vonat, busz vagy repcsi jegyet.

Viszont abban igaza van a többieknek, hogy sok az elmebeteg ember akiből ki se néznél semmit, és képesek évekig is cserkészni az áldozatukat.Az meg hogy bűbájosan néz ki, és vékony nem jelent semmit. A legvékonyabb férfi is erősebb egy átlagos nőnél.Bár nem hiszem, hogy erről van szó.

Jó utazást kívánok neked.

2011. máj. 29. 14:38
 19/21 anonim válasza:
nem nőként tekint rá? hanem akkor miként? ne fáraszd már ezzel a szarral. nekem is volt ismerősöm akivel 6 év után jöttem össze. végig nő volt a szememben. ezt a baromságot. egyébként meg nem vonat és buszjegy hanem patagónia 1 személyre min. 300 ezer forint.
2011. máj. 29. 16:56
 20/21 anonim ***** válasza:
16.56.-nál a pont, ennyire naivak ne legyünk, egyébként én is utazom a nyáron, szóval nem irigykedek. Nem írtad kérzedő mennyi időre, a repjegy egy kisebb vagyon, aztán még onnan is utaztok, na meg enni is kell valamit....És ilyenkor nem mind1 mennyi időre mentek, meg azért más lenne, ha a fiú magához hívna meg, mint a nővéréhez, vendégszeretettel nem illik visszaélni, ezzel szemben, ha ennyire megbízol benne, és bevállalod, hogy bepróbálkozik és tetszik is, akkor menj el. De ne légy túl naiv.
2011. máj. 29. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!