Hova jártok el kikapcsolódni 25-30 évesek?
25 vagyok, de mindenhol öregnek érzem magam, viszont szeretnék néha eljárni kikapcsolódni. Már egyáltalán nem vonzanak az ilyen hétvégi lerészegedések, nem ilyenre gondoltam.
Néha összejövünk barátokkal, ismerősekkel, azt nagyon szeretem, de néha úgy elmennék táncolni egyet, de nincs ötletem, hogy hova. Ti mit szoktatok csinálni?
Nagyon gáz, hogy még ilyeneken gondolkozom?
Én koncertekre szoktam járni, ilyen rock&roll bulikba. Ott jókat lehet táncolni, és elég vegyes a korosztály.
24L
Köszönöm a válaszokat!
Sportolni járok, de az nem olyan, mint egy buli.
Munka mellett lenne időm, heti 5 napot dolgozom, a hétvégéim szabadok, nem is vágyom minden hétvégén bulizásra, csak havi, 2 havi egyre. De úgy nem akarok elmenni, hogy mellettem 16 éves részegek esnek-kelnek, olyankor el is megy a kedvem.
Mi kocsmába szoktunk menni, olyan fiatalos fajtába. Van zenegép. Vagy valakinél tartunk kártyapartit (főleg mióta megszületett a kislányom).
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!