Akik 20 évesek és nincs pasijuk de a barátnőknek van, hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 10:18
1/10 anonim válasza:
18 éves vagyok, jól érzem magam.
2/10 anonim válasza:
Jól érzem magam így. Miért kellene mindenkinek párkapcsolatban élnie? Kötelező tán? 20/F
3/10 anonim válasza:
Nem foglalkozom vele...
Amíg a másikkal foglalkozol addig nem leszel boldog!
4/10 anonim válasza:
Abszolúte jól.
És tudod miért? Mert ha azt akarnám, nekem is lehetne. Saját választásom, hogy egyedül vagyok.
5/10 anonim válasza:
Nem zavart akkor sem. Pedig az összes barátnőmnek volt akkor kapcsolata. Elég komolyak én is. Most egyedül én vagyok férjnél, nekik jelenleg kapcsolatuk sincs.
Szóval nem múlik ezen semmi, nyugi!
6/10 anonim válasza:
normálisan érzem magam. azért nincs "pasim", mert nem akarok. de vannak olyan ismerőseim, akiknek emiatt komplexusaik vannak. 20/L
7/10 anonim válasza:
Érdekesen érzem magam.Néha hiányzik,hogy legyen mellettem valaki,pl.mikor nyaralni mentünk tavaly és csak én voltam szingli...De néha jó egyedül lenni.Bár egyre jobban azt érzem,mikor barátnőmék panaszkodnak,hogy ezért meg ezért összevesztek a pasijukkal,hogy bár lenne mellettem valaki,még akkor is,ha néha vitáznánk néha,de szeretném már érezni,hogy valaki engem is szeret...20/L
8/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok
Én úgy értem, hogy nincs barátnőm, nem vágyok semmiféle párkapcsolatra sem (soha).
18/F
9/10 anonim válasza:
Őszintén?
Néha irigykedek rájuk, mert tudom, hogy nem egy férfitól leszek értékes, de vágyom arra, hogy szeressenek és szerethessek. A szerelem egy alapvető emberi vág, csak nekem még nem sikerült...
10/10 anonim válasza:
JÓL! A gimis éveimben szinte mindig volt pasim (volt két 1 éves, és egy 2 éves kapcsolatom), úgyhogy nagyon de nagyon kellett már nekem ez a szingli lét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!