Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vennétek a 14 éves lányotok...

Ti vennétek a 14 éves lányotoknak Samsung galaxy s 3-at? Engem nagyon kiborított a lányom a férjemmel együtt. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy mi nem vagyunk már jóba a férjemmel, de még együtt élünk..Hát ezt a 14 éves lányunk ki is használja. Ugyan is ma tudtam meg hogy az én beleegyezésem nélkül megvetette 3 (!!!) hete ezt a telefont. Még csak nem is szólt, ma találtam meg a párnája alatt, amikor fel mentem levinni a szennyesét.
2012. júl. 6. 23:40
 81/105 anonim ***** válasza:
Boci de én csak azt nem értem miért kellett ezt a kérdést egyáltalán feltenni...hiszen Te magad is tudod rá a választ..ebben biztos vagyok.
2012. júl. 11. 14:49
 82/105 anonim ***** válasza:
100%

79.

A fogfehérÍtés azért gáz, mert roncsolja a fogakat. Egy felnőtt mérlegel, de 14 évesen nem kéne még tönkretenni. Az én fogorvosom, bármikor felhozom, lebeszél róla. És itt nem a telefon a lényeg, hanem, hogy egy 14 éves lány már kihasználja a helyzetet, nem őszÍnte az anyjával. Igen később gondok lehetnek, mert szelektÍven fog beszámolni mindenről és ha baj lesz esetleg, azzal se fog az anyjához fordulni.

2012. júl. 11. 14:56
 83/105 anonim ***** válasza:
öö nem tiszakécskeiek vagytok véletlenül?
2012. júl. 11. 15:17
 84/105 anonim válasza:
En vennek!
2012. júl. 11. 15:51
 85/105 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..egyébként Budán lakunk..
2012. júl. 11. 16:27
 86/105 anonim ***** válasza:
49%

Én örülnék neki, ha a párom ilyennel lepné meg a gyermekünket.

miért kell álszent, erkölcsi aranyszobrot játszani? Inkább ne szenvedjen a gyermek semmiben sem hiányt. Teljesen más időket élünk, mint anno jó pár évtizede. Lehet itt hőbörögni, de ez van.

Példa: Unokatestvérem gyerekkorától isteni rajztehetség volt, szülei mégsem támogatták, baromségnak tartották, hogy kapjon számítógépet-hogy gyakorolhassa a grafika programokat, a jól felszerelt évfolyamtársainál kellett kuncsorognia, hogy egyáltalán össze tudja hozni a diplomamunkáját. Pedig lett volna rá pénzük. Nekem kellett kölcsön adni, hogy tudjon magának venni egy normális gépet...

2012. júl. 11. 16:37
 87/105 anonim ***** válasza:
82%

Elkerülte a hozzászólók figyelmét, egy odavetett mondat, a kérdező részéről:

"egy 100 ezres telefon is megfelelt volna, DE javítsatok ki ha tévedek"

Tehát ha jól értem, akkor 100ezerért nem drága egy telefon egy 14 éves libának, csak 200ezerért???!!!

Gondolom, ha meg majd a 15. szülinapjára kap az apucitól egy sport BMW-t,

akkor meg majd azt írja a kérdező, hogy elég lett volna neki suliba bejárni egy Alfa Rómeó is...

2012. júl. 11. 16:43
 88/105 anonim ***** válasza:
34%
lányodnak van barátja? szívesen összeismerkednék vele, én is jómódú családból származom, budán lakok. amúgy májusban vett anyám nekem is samsung galaxy s 3, és baromira jó telefon. következő héten magának is vett. mindenkinek ajánlom a telót.
2012. júl. 11. 17:06
 89/105 anonim ***** válasza:
65%

Megdöbbentőek a válaszok... Miért kell irigykedni ilyen undorító módon? Bőven tanultak annyit hogy luxusban éljenek, bárcsak minden orvos luxsban élne. Ebből már egyenesen következik hogy hülye a lányuk, mert okos lánya csak segédmunkásoknak lehet?

Válasz a kérdésre: Én nem vennék. Én is Budán lakom, nagyon jó környéken, mégis megtörtént hogy a buszon este egyedül jött haza egy haverom (fiú, akkor 16 éves volt), útközben telefonált, utána odalépett hozzá két c...gyerek, hogy ha nem száll le velük a parknál és adja át a teleofnját, lerángatják és megkéselik. (Iphone-ja volt)

Nekem kategóriákkal rosszabb okostelefonom van, mégis félek elővenni a metrón is, nappal.

Beszélned kéne a férjeddel, hogy ezeket a dolgokat közösen döntsétek el, és a lányoddal is, hogy bízzon benned és mindig mondjon el mindent.

L22

2012. júl. 11. 17:18
 90/105 anonim ***** válasza:

88. válaszadó:DDD

Kíváncsi lennék, ha fiú lenne a gyermek, mennyi utálkozó hozzászólás érkezne..Mennyi libázás, csitrizés, kispööcsözés lenne?

2012. júl. 11. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!