Ti vennétek a 14 éves lányotoknak Samsung galaxy s 3-at? Engem nagyon kiborított a lányom a férjemmel együtt. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy mi nem vagyunk már jóba a férjemmel, de még együtt élünk..Hát ezt a 14 éves lányunk ki is használja. Ugyan is ma tudtam meg hogy az én beleegyezésem nélkül megvetette 3 (!!!) hete ezt a telefont. Még csak nem is szólt, ma találtam meg a párnája alatt, amikor fel mentem levinni a szennyesét.2012. júl. 6. 23:40
1/105 A kérdező kommentje:
ja és a tokkal együtt 200 ezer forint volt..
2012. júl. 6. 23:41
2/105 anonim válasza:
Nem szeretnék kötekedni, de honnan volt egy 14 éves lánynak 200 ezre?
3/105 anonim válasza:
Szövegértés. Az apuka vette.
Szomorú, hogy hazudozniuk kell neked. A húgom 14, és IPhone-ja van, ahogy még rengeteg korabelinek. Nekik még ez a fontos.
4/105 A kérdező kommentje:
A férjem vette, nem a lányom.. a lányom 1 forintot nem adott bele..
2012. júl. 6. 23:46
5/105 A kérdező kommentje:
engem is ez bánt.. hogy nem mondta el..
2012. júl. 6. 23:47
6/105 anonim válasza:
Szövegértés?
Elnézést, nekem a poszt megfogalmazásából az jött le, hogy a lány vette.
"Ezt a 14 éves lányunk ki is használja (..) az én beleegyezésem nélkül megvette."
7/105 anonim válasza:
Semmi szüksége rá, akkor inkább laptopot kellett volna venni az a tovább tanulásában is hasznos lehet.
Férjed abba bele sem gondolt, hogy ezért akár le is üthetik az utcán, hogy ellopják.
8/105 A kérdező kommentje:
megveTETTE nem megvette..
2012. júl. 6. 23:49
9/105 anonim válasza:
Egyébként szerintem teljes mértékben szükségtelen, pláne egy 14 évesnek, de manapság ez a trend (sajnos)..
Ha a férjednek van rá pénze, megteheti, szerintem belefér, annak ellenére, hogy én nem helyeslem.
10/105 anonim válasza:
Jó ég, és tényleg megvetette! Elnézést, ezt abszolút nem így láttam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!