Ti vennétek a 14 éves lányotoknak Samsung galaxy s 3-at? Engem nagyon kiborított a lányom a férjemmel együtt. Ti mit tennétek?
A legnagyobb probléma, hogy a lányod egy elkényeztetett kis p.csa lett.
Én írtam, hogy a húgomnak van IPhone-ja. Na, ő teljesen máshogy viselkedik, mivel mi szegényen élünk, és apukám gazdag, ő meg nem vesz meg nekünk bármit. Értékeli az ilyen dolgokat, és nem kér havonta többtízezres márkás cuccokat.
Szerintem a kérdező nem igazán ebbe az irányba akarja elvinni a beszélgetést, hogy spórolás meg kirabolják, meg elkényeztetés, hanem hogy annak ellenére, hogy nincsenek jóban a férjével kell-e a gyereknél versenyezniük, és annak mik a hatásai. Javíts ki, Kérdező, ha nem így van.
A megoldás valamerre arra van, hogy annak ellenére, hogy válófélben vagytok, a gyereket még nevelni kéne valahogy együtt. Nem pedig a szeretetéért versengeni. Mert e tinikét meg lehet venni pénzzel, de ez nagyon káros. Teljesen felborítja az értékrendjét, extrém esetben egy csomó szociális és beilleszkedési problémát hoz elő. Ülj le a férjeddel és beszéljetek erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!