Ti vennétek a 14 éves lányotoknak Samsung galaxy s 3-at? Engem nagyon kiborított a lányom a férjemmel együtt. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy mi nem vagyunk már jóba a férjemmel, de még együtt élünk..Hát ezt a 14 éves lányunk ki is használja. Ugyan is ma tudtam meg hogy az én beleegyezésem nélkül megvetette 3 (!!!) hete ezt a telefont. Még csak nem is szólt, ma találtam meg a párnája alatt, amikor fel mentem levinni a szennyesét.2012. júl. 6. 23:40
101/105 anonim válasza:
Igeeeen, azzal én is egyet értek, hogy budán lakik a kérdező...
102/105 Dorcsy2 válasza:
bocsi de szerintem:Biztos azt akarja a lány apukája hogy őt jobban szeresse mint téged vagy ha különköltöztök akkor hozzá költözzön.(és még az is lehet hogy neked a férjednek van valakije és így a gyereke bizalmát kihasználja)
103/105 anonim válasza:
Minek a kőbalta?
Millió évekig elvoltunk kőbalta nélkül most meg mindenki azt akar magának...
A gyereknek is az apja pici kőbaltát csinált pedig nem is tudja kihasználni.
104/105 anonim válasza:
Arról van szó, hogy egy 14 éves kiscsaj palira vette a túlképzett szüleit.
Röhej XD
Megérdemlik a szülők, ez a "nevelésük" eredménye. Íme, egy újabb példa arra, hogy a diploma józan észt nem ad.
105/105 anonim válasza:
Ugyan már. A telefon igenis fontos!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!