Mennyibe kerül egy telefonnak a teljes komplett boritását kicserélni képernyővel együtt. (samsung galaxy i1900)?
Figyelt kérdés
Mert haverom eladja az övét de a képernyöje be van törve és nézegettem vaterán is ijen telefonokat és ugyan anyiba kerül mint ammennyiért eladja a haverom szoval szoltam neki hogy egy kicsit vegyen le az árbol de azt mondta hogy vaterán lehet hogy nem e ijen hamis bugos telefont veszek meg szerintetek mennyire bizhatok meg a vaterán?2012. júl. 3. 19:34
1/5 anonim válasza:
Nézd meg a felhasználót, mennyire van értékelve, korábbi eladásait, és véleményeket róla.
Ha érintős, akkor a telefonárral szinte megegyező kicserélni az érintőpaneljét is, ha nem, akkor szerintem 15 ezernél biztos hogy nem több.
Szerintem inkább nézz vaterát, ha a haverod nem nagyon enged.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd megkérdezem töle hogy mennyit engedne le az árból amugy nem annyira van betörve a kijelzője hogy éröntőpanelt kéne cserélni csak a sarokben van egy kis repedés
2012. júl. 3. 19:57
5/5 A kérdező kommentje:
megnézitek nekem hogy jó e ez a telefon mert nem nagyon értek a vaterához :(
2012. júl. 3. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!