Mit csináljak? Letöltöttem a kmplayert és sok más lom lett telepítve vele együtt.
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy inkább mindent letörlök, már sikerült is a "programok eltávolítása vagy módosítása"-ból minden tegnap telepített dolgot letörölni. De még mindig van az asztalon néhány ikon és a böngészőben is megváltoztak a dolgok. Mit tegyek?2012. máj. 10. 16:38
1/7 anonim válasza:
Töröld a kmplayert és az összes szeetet amit felrakott.Régebben nagyon jó volr a kmplayer de mostanában nagyon szar én is át tértem a vlc-re.
2/7 A kérdező kommentje:
A "programok eltávolítása vagy módosítása"-ból sikerült mindent kitörölni, a maradék ikonokat is, de a böngészőben még mindig más a kezdőoldal és a címsor alatt is van sok hülyeség.
2012. máj. 10. 16:57
3/7 anonim válasza:
Egy kis segítség a fölösleges eszköztárak kilistázására és törlésére. Ügyes kis program.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az eszköztárat is sikerült eltüntetni. A kezdőoldalt csak állítsam át, amire akarom és úgy jó lesz? Hogy lehet a Firefox kezdőoldalt visszaállítani?
2012. máj. 10. 18:40
5/7 A kérdező kommentje:
Meg jobb oldalt felül is más kereső van,
2012. máj. 10. 18:43
6/7 anonim válasza:
Igen a beállításokban a kezdőlapodat beállítod, a jobb oldalon pedig a kis háromszögre kattintva szintén ki tudod választani, mivel keressen. Örülök, hogy segíthettem:) szia
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. máj. 10. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!