Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vennétek a 14 éves lányotok...

Ti vennétek a 14 éves lányotoknak Samsung galaxy s 3-at? Engem nagyon kiborított a lányom a férjemmel együtt. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy mi nem vagyunk már jóba a férjemmel, de még együtt élünk..Hát ezt a 14 éves lányunk ki is használja. Ugyan is ma tudtam meg hogy az én beleegyezésem nélkül megvetette 3 (!!!) hete ezt a telefont. Még csak nem is szólt, ma találtam meg a párnája alatt, amikor fel mentem levinni a szennyesét.
2012. júl. 6. 23:40
 61/105 A kérdező kommentje:
* azt hogy hülye
2012. júl. 7. 22:13
 62/105 A kérdező kommentje:
ja és még annyit hogy nem kéne engem és a családomat ok nélkül hülyézni főleg hogy nem is ismersz minket. hálapénz, ez jó.. már ne is haragudj, de nem hálapénzből élünk. a férjem nem fogad el olyan embertől pénzt, akinek rossz az anyagi helyzete. na az ilyen hozzászólásoktól kíméljetek.
2012. júl. 7. 22:20
 63/105 anonim ***** válasza:
84%
Jesszus kérdező, majdnem melléd álltam az 59es hozzászólóval szemben, de a válaszod neki, hát az nagyon gáz! Mi az, hogy Ti annyit tanultatok???Már mióta függ tanulástól a kereset, amikor nem mindenkinek adatik meg, hogy tanuljon(orvosin),vagy ha mégis nincsenek a csaldjuknak kapcsolatai, hogy elhelyezkedjen egy jó munkahelyen? Meg hogy a férjed szegényektől nem fogad el hálapénzt??? Honnan tudja, hogy kinek fér bele, kinek nem, ki gazdag, ki nem ???Mindezt ránézésből????? SZÉP ! Megérdemled a lányodat, aki nem hülye, hanem felszínes (ami persze klasszisokkal jobb),mindenesetre megvan, hogy kitől örökölte.
2012. júl. 7. 22:36
 64/105 A kérdező kommentje:
bocs de én úgy gondolom, hogy az orvosi egyetemen "elég" sokat kell tanulni. és felvették a férjemet, mert RENDESEN tanult a gimnáziumban, majd hat évig az egyetemen. szóval válaszolva a kérdésedre így függ össze. nem, nem ránézésből, de a ruházatukon is meglátszik na meg a pénzösszegen amennyit akarnak adni. persze ilyenkor jó szidni az orvosokat, de amikor rokon fekszik a műtőasztalon, akkor lehet hogy még se annyira?
2012. júl. 7. 22:59
 65/105 anonim ***** válasza:
100%

Minek egy tininek okos/felsőkategóriás telefon, ha ki sem tudja használni a tudását?

A felsőkategóriás telefon annak való, aki egyrészt ki tudja hasznáni sok/minden funkcióját, másrészt, pedig állandóan elérhető kell legyen.

Egy kamasznak ez nem fontos, a facezésre meg fotózgatásra, zenehallgatásra jó egy középkategóriás telefon is.

2012. júl. 7. 23:12
 66/105 anonim ***** válasza:
100%
Te meg, hiába vagy diplomás, címeres ökör vagy, kérdező.
2012. júl. 7. 23:13
 67/105 anonim ***** válasza:
100%

Már csak azért is, mert palira vesz egy 14 éves gyerek, és mert k*rvára gyerekes módon állsz hozzá a válásodhoz. Azért azt meg kéne értened, hogy a gyerek jellemhibáinak kialakulásáért vastagon felelős vagy te is.

A felnőttség itt kezdődik, nem a diplománál.

2012. júl. 7. 23:21
 68/105 anonim ***** válasza:
100%

Minden tiszteletem az orvosoké, és semmilyen hálapénzt nem sajnálnék tőlük akkor sem, ha jóval magasabb lenne a fizetésük, mint jelenleg. Megérdemlik, hogy jó körülmények közt éljenek, a luxust.

Azonban azt hozzátenném, hogy a szorgalom önmagában elég kevés egy jó egyetemhez, jó álláshoz. Mert akinek nincs érzéke a reáltárgyakhoz, ugye az orvosira is a biológia, kémia vagy fizika kell, az tanulhat akármilyen rendesen, a büdös életbe nem fog bejutni az egyetemre. És manapság a mérnökök, orvosok, közgazdászok azok, akiknek piacképes diplomájuk van. De az utóbbihoz is kell a matematika. Aki pedig humán beállítottságú, az eleve lemondhat a jól fizető állásokról.

Aztán a memóriája sem olyan jó mindenkinek, hogy képes legyen egy orvosi vagy mérnöki kart végigcsinálni.

Tehát szerencsés adottságok is kellenek ahhoz, hogy valakiből orvos lehessen.

2012. júl. 7. 23:35
 69/105 anonim ***** válasza:
100%
kérdező minek után tanult ember vagy te is a férjed is, üljetek le egymással és beszéljétek meg ezt az ajándékozos dolgot, mert jelenlegi helyzetben a 14 éves lányotok 18 éves korára műmelles műpillás műpopsis műfogsoros plasztik baba lesz, és nem fogja azt nézni hogy ti mennyi tanulással munkával jutottatok erre a szintre amin vagytok, hanem csak azt hogy olyan pasija legyen aki gazdag, tök mindegy mivel foglalkozik stb stb... gonolhatod hogy majd 30 meg 40 évesen milyen bajok lesznek majd a lányoddal, meg hogy akkor miket fog csinálni amikor ti már nem lesztek neki! Dubai-ozás és társai...
2012. júl. 7. 23:36
 70/105 anonim ***** válasza:
100%
Mi jól állunk anyagilag, de eszem ágában se lesz a gyerekemnek ilyen drága telefont venni, 14 évesen fogfehérÍtésre vinni, utána pedig a neten sápÍtozni, de, hogy az apja. Igen, járok sok gazdag családnál, nem véletlenül ott a legnagyobb a tinik drogozási aránya. Te az anya vagy, szabályok kellenének, hogy legyenek, nem egy 14 éves csitrinek kéne dirigálni.
2012. júl. 8. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!