Ti vennétek a 14 éves lányotoknak Samsung galaxy s 3-at? Engem nagyon kiborított a lányom a férjemmel együtt. Ti mit tennétek?
Én nem vennék, de nyilván azért nem mondta el neked, mert nem akart felesleges feszültséget, vagy hogy visszaküldd az apukának a telefont.
Nem tudsz mit tenni, ha ilyen az apukája. Két ellentétes felfogás, úgysem fog rád hallgatni, ha mégiscsak beszélnétek egymással.
Emiatt kár ezen idegeskedni. Inkább ne szapuld a gyereknek a saját apját, hogy felelőtlenül költekezik, stb., meg te az ilyesmit nem helyesled, mert csak veled lesz bizalmatlan, ahogy az már látszik is.
hát nem tudom milyen környéken laksz a lány milyen suliba ár, de volt már hír nem egyszer hogy a gyereket megverték elvették a telefont... (nálunk speciel a buszon rabolt ki kétszer is 14-16 évest egy csávó telefon kp mindent vitt... de volt már olyanra is példa hogy gyereket a telefonja miatt késeltek meg stb....
szóval azért a lányoddal beszélgess el hogy oké hogy apu meg vesz neki mindent de ne vagizzon vele, mert megtalálja egy olyan lány- vagy fiú és akkor minden zsebpénze ugrik ha nem akar egy jó verést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!