Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vennétek a 14 éves lányotok...

Ti vennétek a 14 éves lányotoknak Samsung galaxy s 3-at? Engem nagyon kiborított a lányom a férjemmel együtt. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy mi nem vagyunk már jóba a férjemmel, de még együtt élünk..Hát ezt a 14 éves lányunk ki is használja. Ugyan is ma tudtam meg hogy az én beleegyezésem nélkül megvetette 3 (!!!) hete ezt a telefont. Még csak nem is szólt, ma találtam meg a párnája alatt, amikor fel mentem levinni a szennyesét.
2012. júl. 6. 23:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 A kérdező kommentje:
ezelőtt egy hónapja meg 30 ezerért kapott egy Converse órát.. de azt legalább nem titkolta el.. mondjuk azt se beszélte meg velem csak beállított a házba az órájával.. na mindegy most nem ezen van a hangsúly..
2012. júl. 7. 00:01
 22/105 anonim ***** válasza:
82%
Ha van laptopja, fényképezője akkor pedig újra megkapta ezeket feleslegesen egyben.
2012. júl. 7. 00:01
 23/105 A kérdező kommentje:
már tudja előre, hogy mit fog kapni szülinapjára a férjemtől..
2012. júl. 7. 00:03
 24/105 anonim ***** válasza:
69%
én nem vettem volna meg mert csak ellopják a suliban (ha szerencsétlen akkor még meg is verik közben) az apja vette, nekem pénzembe nem került hát akkor hadd legyen neki....
2012. júl. 7. 00:03
 25/105 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem egy nyomos indok, hogy elkezdjetek újra beszélni egymással. A gyerek érdeke miatt. Nem tudom mit dolgozik a férjed, de mi lesz ha két év múlva nem teheti meg? A lányod teljesen kezelhetetlené fog válni.
2012. júl. 7. 00:06
 26/105 A kérdező kommentje:
szerintetek annak van esélye hogy megverjék? hát szuper.. erre gondolom férjem tuti hogy nem gondolt..
2012. júl. 7. 00:06
 27/105 A kérdező kommentje:
férjem sebész..
2012. júl. 7. 00:07
 28/105 anonim ***** válasza:
82%

Én nem vennék, de nyilván azért nem mondta el neked, mert nem akart felesleges feszültséget, vagy hogy visszaküldd az apukának a telefont.

Nem tudsz mit tenni, ha ilyen az apukája. Két ellentétes felfogás, úgysem fog rád hallgatni, ha mégiscsak beszélnétek egymással.

Emiatt kár ezen idegeskedni. Inkább ne szapuld a gyereknek a saját apját, hogy felelőtlenül költekezik, stb., meg te az ilyesmit nem helyesled, mert csak veled lesz bizalmatlan, ahogy az már látszik is.

2012. júl. 7. 00:07
 29/105 A kérdező kommentje:
nem mondom, nagy a bevétel de a kiadás se kicsi.. havonta férjem egyedül fél milliót elkölt.. nem igazán tudom hogy mire..
2012. júl. 7. 00:09
 30/105 anonim ***** válasza:
81%

hát nem tudom milyen környéken laksz a lány milyen suliba ár, de volt már hír nem egyszer hogy a gyereket megverték elvették a telefont... (nálunk speciel a buszon rabolt ki kétszer is 14-16 évest egy csávó telefon kp mindent vitt... de volt már olyanra is példa hogy gyereket a telefonja miatt késeltek meg stb....

szóval azért a lányoddal beszélgess el hogy oké hogy apu meg vesz neki mindent de ne vagizzon vele, mert megtalálja egy olyan lány- vagy fiú és akkor minden zsebpénze ugrik ha nem akar egy jó verést

2012. júl. 7. 00:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!