Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem szereti a gyerekeket...

Aki nem szereti a gyerekeket az gonosz ember?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 11:32
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
48%

Egyébként én is valakinek a gyereke vagyok, nekem nem jár a szeretet?

Bizonyos kor vagy magasság után mondjátok azt, hogy ez már nem cuki?

2012. júl. 9. 14:24
 42/44 anonim ***** válasza:
30%

Miért te gyerek vagy? gondolom 14 éven felüli vagy, tehát nem gyerek. Akkor meg?

Ja, nem én döntöm el, hogy ki az igazi nő, de az nem az, aki nem tud mosolyogni, barátságosnak lenni, stb. De ezt hiába magyarázom egy antinőnek.

2012. júl. 9. 14:52
 43/44 anonim ***** válasza:
51%
Szerencsétlen hülye vagy :-)
2012. júl. 9. 16:46
 44/44 anonim ***** válasza:
én alapvetően szeretem a gyerekeket, kivéve azokat, akiket hülyévé neveltek, de ezért a szüleit ütném agyon. Mindezek ellenére nem szülök, mert nem tudom vállalni ami ezzel jár. Ha a páromnak kéne szülnie, vállalnám a saját gyereket. Azt viszont utálom, amikor repülök, és az egész utat végigsírják vagy hisztizik a kölkök, s az anyjuk se bír velük. ez már súlyos nevelési probléma. Aki nem következetes, az ne vállaljon gyereket, de az se, akiknek egy üres garas sincs a zsebébe és saját magát se képes életben tartani.
2014. ápr. 21. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!