Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem szereti a gyerekeket...

Aki nem szereti a gyerekeket az gonosz ember?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 11:32
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
84%
Nem kötelező szeretni a gyerekeket, de megalázni lenézni bántani sem kell sőt nem szabad őket. Aki nem szereti az kerülje el őket. Egyébként én szeretem a gyerekeket, nekem is van egy kisfiam.
2012. júl. 2. 13:56
 22/44 anonim ***** válasza:
67%
Régen utáltam a gyerekeket. Most már csak semlegesek. Megváltoztam, és már kevésbé zavarnak, így kevésbé rossz nekem. Kiderült, hogy fárasztó dolog utálkozni.
2012. júl. 2. 14:17
 23/44 anonim ***** válasza:
51%
Engem kulonosen nem zavarnak a gyerekek. Van egy másfél éves kislányom és egy 2 éves keresztlányom.Imádom a lányomat, de a keresztlányomat már nem tudom ugy szeretni. Nem tudok más ismeros gyerekének sem gugyorészni, bohocot csinálni magambol a gyerek elott. Néhány gyereket pedig isteniesen megverék a viselkedése miatt.
2012. júl. 2. 14:51
 24/44 anonim ***** válasza:
85%
Nem, az a gonosz aki bántja őket. Magadban nem szeretni őket nem bűn.
2012. júl. 2. 15:09
 25/44 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem aki csak úgy ránézésre utál valakit, legyen az gyerek, vagy felnőtt, az rossz ember. A gyerekekkel nem mindenki tud bánni, nem mindenki olyan közvetlen, hogy alkalmazkodni tudjon az olyan helyzetekhez, amikor hirtelen a nyakára hoznak egy kisgyereket, és neki csodálni kell, gügyörészni vele. De ezt figyelmes ember tudja, és nem hozza a másikat ilyen kellemetlen helyzetbe. A gyerekek még sok rossz tulajdonsággal nem rendelkeznek, amivel a felnőttek már igen, ebből a szempontból a felnőtteket több alappal lehetne ismeretlenül is utálni.
2012. júl. 2. 15:11
 26/44 anonim ***** válasza:
54%

Én nem utálom a gyerekeket, mondjuk egy tündéri kis szöszi kislány a repülőúton egész végig rugdosott, én meg beájultam, aztán dudorászott stb. nem esett jól és magamba mindennek jól le is hordtam, nagyon felidegelt. Nem is kell minden gyereket szeretni, elvégre, nem is mindegyik embert szereted. Gügyörészni nem szoktam, még a kicsiknek sem. A gyerek nem hülye,csak kicsi. Nem értem miért lenne elvárás bohócként viselkedni velük. Igaz, sajátom nincs, csak rokon gyerekek jönnek mennek. egyiknek se gügyögök, azt mégis szeretnek valamennyire.

Ha te meg nem bírod őket, majd megváltozik. Sajátodat biztos szeretni fogod. Nem lehet, hogy félsz tőlük?

2012. júl. 2. 16:43
 27/44 anonim ***** válasza:
63%
Amíg csendben vannak, addig nem zavarnak, de ha hangosak, r0hadtul bírnak idegesíteni... az ablakunk előtt szoktak játszani (pedig a másik ház előtt van a játszótér, de az valamiért nem vonzza őket), és nyáron egész nap megy a visítás az ablakom alatt, néha legszívesebben rájuk öntenék egy vödör hideg vizet (otthon dolgozom...) Meg amikor bemegyek egy könyvesboltba nézelődni, és öt perc múlva tuti, hogy tolják utánam babakocsiban az ordító biológiai fegyvert, anyukát persze nem zavarja, ő már megszokta... meg ugyanez ötévesben, aki megtalálja a gyerekeknek szánt könyveket, amiben ha megnyomod a ló képét, akkor nyerít, és muszáj végigvinni a tudományos kísérletet, hogy ötvenedszerre is nyerít-e... sose bántottam gyereket, csak csúnyákat gondolok róluk, de mindig lelkiismeretfurdalásom volt, hogy akkor én tuti rossz anya leszek, de itt a gyakorikérdéseken megnyugtattak az anyukák, hogy a másokét ők is rühellik, attól a sajátjukat még imádják :)
2012. júl. 2. 18:54
 28/44 anonim ***** válasza:
68%

Le lettem szavazva mert én szeretem a gyerekeket,és szerintem fura ha valaki nem?

Na elmentek a pitsába...

Bírom mikor valaki feltesz egy kérdést,és ha olyan választ kap,amivel ő nem ért egyet,leszavazza.Intelligencia megnyílvánulása.

2012. júl. 2. 19:10
 29/44 anonim ***** válasza:
70%

Attól még hogy nem értesz vele egyet,miért haszontalan a válasz?Tanuljátok már meg használni a pontozót...!!!

Segítek,pl akkor haszontalan válasz,ha teljesen más témával kapcsolatos,vagy csak trollkodás.

Idi*ta banda.Tényleg meg kéne szüntetni

2012. júl. 2. 19:13
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Weöres Sándort megkérdezte egy riporter: Sanyi bácsi, maga biztosan nagyon szereti a gyerekeket, ha ennyi szép verset írt nekik? Mire a költő: Jaj, szörnyen utálom!

Nem viccelek, valóban így volt. A riporter lefordult a talpáról...

2012. júl. 2. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!