Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem szereti a gyerekeket...

Aki nem szereti a gyerekeket az gonosz ember?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 11:32
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
55%

"Én sem szeretem a gyerekeket, azaz teljesen hidegen hagy más kölke. Nekem nem aranyos egy kisbaba, nem fogok hasra esni, ha meglátok egy babát, mint sokan. A kiscica meg a kiskutya, na az aranyos. :D"

A számból vetted ki a szót. Nem tudom, hogy miért kell annyira odáig lenni tőlük, különösen egy idegen gyerekétől is akár. Buták (még akkor), büdösek, hangosak, haszontalanok, sokba kerülnek. A gyermekkor egy "szükséges rossz" fázis, amin a felnőtté válás előtt át kell esni, annyira nem nagy öröm. A sógornőmék kölykeit meg egyenesen meg bírnám fojtani... :-D

2012. júl. 2. 12:41
 12/44 anonim ***** válasza:
55%
Dehogy gonosz! Én is csak a sajátomat fogom szeretni és csak őt fogom szépnek látni! Más gyereke nem érdekel, nekem csak az a lényeg, h ne rugdosson-koszoljon össze a buszon, nem fogdosson a nyálas kezével, ne óbégasson, stb. Amíg ezt az anyja megoldja, addig hajlandó vagyok közömbösen viseltetni a szeme fénye iránt.
2012. júl. 2. 12:44
 13/44 anonim ***** válasza:
51%
Hát nem mondanám gonosz embernek,de én mindig furcsállom az ilyesfajta kijelentést.Nem tudom mit nem lehet szeretni,pláne utálni a kisgyerekekben.Olyan édesek,gyönyörűek,ártatlanok.Egy új kis élet :)
2012. júl. 2. 12:46
 14/44 anonim ***** válasza:
45%
Én is idegbajt kapok tőlük.Azt nem mondom,hogy utálom őket,de idegesítenek.Már vigyáztam gyerekekre egy napközis táborban,de ott engem inkább a lányok akasztottak ki,akik odajöttek benyalni nekem,mint "tanárnak".
2012. júl. 2. 12:52
 15/44 anonim ***** válasza:
75%
Én sem szeretem a gyerekeket. Egyszerűen undorom tőlük. Főleg az olyan gyerekektől, akikre az anyjuk nem néz oda, szinte lesz*rja, hogy a kölyke éppen az én hajamba nyomja a nyálas kezét, meg az én táskámba kapaszkodik bele. Mintha ez természetes lenne. Mégse pofozhatom fel a gyereket, de az már megfordult a fejemben, hogy az ilyen anyát ütöm meg. Tartsa már féken... -.-' Meg miért nem jut egyesek eszébe, hogy zavar, ha visít a tömött buszon a gyerek? :|
2012. júl. 2. 12:55
 16/44 anonim ***** válasza:
76%
Nem gonosz aki nem szereti a gyerekeket viszont aki ezt kimutatja egy gyerek felé az egyenesen tapló.
2012. júl. 2. 13:14
 17/44 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem pont ez nem fura. Az a fura, aki egy vadidegen gyereket szeret. Ráadásul csak azért, mert gyerek. 11-12 éves korában meg semleges lesz neki? Ez nem normális dolog.
2012. júl. 2. 13:18
 18/44 anonim ***** válasza:
90%

15. te vagy az első, akinél legalább megfogalmazódott a gondolat, hogy nem a gyerek az elsődleges hülye / idegesítő, stb, hanem a kedves szülők.

A gyerekek is csak emberek, csak kicsik. Úgy ahogy minden korosztályban, vannak szépek, aranyosak, kedvesek, szeretni valóak, és vannak csúnyák, idegesítők, ostobák, de mindez a szülők érdeme vagy szégyene.

Én alapvetően az embereket nem szeretem, hát ha még a legutálatosabb típusok szaporodnak is...

Nekem kín a játszótérre vinni a kicsimet, a többi felnőtt és gyerek miatt. Azért persze akadnak kivételek. De némelyik kölök nyitogatja a bicskát a zsebemben a viselkedésével. Bár ilyen esetben egy pillantás a szülő(k)re mindent megmagyaráz.

Ettől nem érzem magam gonosznak.

2012. júl. 2. 13:21
 19/44 anonim ***** válasza:
66%
Most, hogy itt ilyen kedélyesen kitárgyaltuk, hogy elég sok embert idegesítenek, főleg a mások gyerekei, talán eszébe jut pár embernek aki olvas, hogy ne erőltesse mindig mindenkire rá a kisdedjeit. Hívatlanul ne hozzátok el mindig mindenhová a vásott kis fickókat, munkahelyen nem kell örökké ünnepeltetni a körbehordozással a Szent Családot, nyilvános helyeken ne ereszd rá neveletlen utódaidat ártatlan idegenekre...
2012. júl. 2. 13:23
 20/44 anonim ***** válasza:
57%
No még az a gyönyörű, amikor öreg kolléganőmnek megszülettek az unokái, és mindegyiket behozta a lánya a munkahelyre megmutatni, hogy milyen aranyosak! (2 év különbséggel, tehát 2 alkalomról van szó.) Azt hittem, hogy felrúgom őket. Ki a franc kíváncsi rájuk? Én miért nem viszem be valamelyik családtagomat a munkahelyemre megmutatni? Az biztosan kiverné a biztit sokaknál, ha mondjuk bevinném a keresztapámat csak úgy, aki 60 éves nőgyógyász, remek ember. Itt van, tessék, nézzétek meg! Nem aranyos?
2012. júl. 2. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!