Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem szereti a gyerekeket...

Aki nem szereti a gyerekeket az gonosz ember?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 11:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy a saját gyerekeimet imádom, a másokét elviselem. Ha neveletlen, akkor nagyon nehezen viselem...
2012. júl. 2. 22:52
 32/44 anonim ***** válasza:
46%

Nem mondom,hogy gonosz ember,de hogy gond van a lelkivilágával az biztos. Le merem fogadni,hogy a válaszolók nagy többsége nyáladzana,ha valami cuki kutyusos témával jönnél elő. Embertársainkat divat lett szarni,semmibe venni.

De el a kezeket a gyerekektől!

2012. júl. 2. 22:57
 33/44 anonim válasza:
71%
Azt mondják, hogy ami másokban zavar, az benned is ott van. :) Szóval szerintem azt kéne megvizsgálni, hogy te mennyire vagy "gyerek" és mennyire utasítod el magadban ezt. :) pl. miért kezeled az idegen gyerekeket "betolakodóknak", ellenségnek? A saját gyerek az más. Ott más a kapcsolódás alapja. Ott viszont észreveheted mennyire irányítod őt és mennyire tartod ellenőrzés alatt minden lépését. ;)
2012. júl. 4. 00:38
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondják, hogy ami másokban zavar, az benned is ott van."

Ez hülyeség.

Ha én egy introvertált ember vagyok, és valaki belép a személyes terembe, az zavarni fog, de nem azért, mert én is pofátlan vagyok.

2012. júl. 4. 01:14
 35/44 anonim ***** válasza:
59%
aha, engem pl. nagyon zavar, ha valaki skizofrén tömeggyilkos...
2012. júl. 4. 02:04
 36/44 flora08 ***** válasza:
90%
Nem gonosz, aki nem szereti őket. Tiszteletben tartom a gyerekekkel kapcsolatos érzelmeket és véleményeket, nem kötelező szeretni őket, de szerintem inkább az a gonosz, ahogyan véleményt alkotnak róluk néhányan. Megmondom őszintén, óvónőként egy kicsit fáj olyan hozzászólásokat olvasni, hogy a gyerekkor szükséges rossz, meg hogy csak a sajátomat szeretem, a másét nem...nekem ez nagyon furcsa. De mindegy, ez is csak egy vélemény.
2012. júl. 5. 15:20
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Tudjátok az igazán gonosz ember az, aki a saját gyerekével bánik otrombán. És sajnos ebből sokkal több van, mint abból, aki mondván, hogy nem szereti a gyerekeket, legalább távol tartja magát tőlük és nem szüli őket..
2012. júl. 5. 15:24
 38/44 anonim ***** válasza:
43%

Nem kell minden gyereket szeretni , de szerintem ha nem is gonosz, de érzéketlen az az ember, aki nem mosolyodik el ha meglát egy pici babát vagy egy huncut kisgyereket. És nagyon kíváncsi lennék hogy itt hány hozzászóló nőnemű, mert látom a 90% utálja (felrúgná stb) a gyerekeket, hát szépek vagytok! Tényleg nagyon kevés már az igazi nő, mert az igazi nő ha nem is szereti , de kedveli a gyerekeket, barátságos, szeret velük játszani stb. Itt nem nők vannak úgy látszik - tisztelet a kivételnek - hanem csak nőnemű lények. Sajnálom hogy egy ilyen országban vagy egy ilyen korban kell élnem!

Nekem van egy kislányom és a többi gyerekkel, akár rokon akár idegen, ugyanúgy kedves vagyok, a babákhoz gügyögök, a nagyobbaknak megmutatok egy új számítógépes játékot.

30 N

2012. júl. 9. 14:10
 39/44 anonim ***** válasza:
44%
36 és 38-assal maximálisan egyetértek! Miért vagytok ilyenek? Én szeretem a gyerekeket, van sajátom is. Az hogy szeretem, azt jelenti hogy ha a TE gyereked odajön hozzám és az én gyerekemhez a játszótéren, akkor kedvesen rámosolygok, ha csinál egy homoksütit akkor megdicsérem, megkérdezem hogy hívják, ösztönzöm az én gyerekemet hogy játsszanak együtt...most ez nem jobb, mintha átnéznék rajta és azt tanulná meg, hogy mindenki aki idegen, az bunkó vagy közönyös? Neked jól esik az ha átnéznének a gyerekeden?
2012. júl. 9. 14:14
 40/44 anonim ***** válasza:
54%

Hála az égieknek, nem te döntöd el, hogy ki az igazi nő, és ki nem.

Aki nem mosolyog rá egy gyerekre, az nem nő? Nincs nőies kisugárzása?

Gyerek nélkül kicsit furcsának néznének, ha üldögélnék egy játszótéren, és vigyorognék a gyerekekre.

Az a baj, hogy felnőtt aggyal ezt hiszitek. Úgy vállaltok gyereket, hogy képtelenek vagytok felfogni, hogy ha engem nem érdekel a gyereked, nem vagyok rossz. Nem érdekel. Tehát nem szeretem, nem utálom. Nem is tudom, hogy a világon van.

Nagyon jó szülők lehettek, ha ezeket adjátok tovább. De a lenézésnek generációról generációra életben kell maradnia.

2012. júl. 9. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!