Aki nem szereti a gyerekeket az gonosz ember?
Nem mondom,hogy gonosz ember,de hogy gond van a lelkivilágával az biztos. Le merem fogadni,hogy a válaszolók nagy többsége nyáladzana,ha valami cuki kutyusos témával jönnél elő. Embertársainkat divat lett szarni,semmibe venni.
De el a kezeket a gyerekektől!
"Azt mondják, hogy ami másokban zavar, az benned is ott van."
Ez hülyeség.
Ha én egy introvertált ember vagyok, és valaki belép a személyes terembe, az zavarni fog, de nem azért, mert én is pofátlan vagyok.
Nem kell minden gyereket szeretni , de szerintem ha nem is gonosz, de érzéketlen az az ember, aki nem mosolyodik el ha meglát egy pici babát vagy egy huncut kisgyereket. És nagyon kíváncsi lennék hogy itt hány hozzászóló nőnemű, mert látom a 90% utálja (felrúgná stb) a gyerekeket, hát szépek vagytok! Tényleg nagyon kevés már az igazi nő, mert az igazi nő ha nem is szereti , de kedveli a gyerekeket, barátságos, szeret velük játszani stb. Itt nem nők vannak úgy látszik - tisztelet a kivételnek - hanem csak nőnemű lények. Sajnálom hogy egy ilyen országban vagy egy ilyen korban kell élnem!
Nekem van egy kislányom és a többi gyerekkel, akár rokon akár idegen, ugyanúgy kedves vagyok, a babákhoz gügyögök, a nagyobbaknak megmutatok egy új számítógépes játékot.
30 N
Hála az égieknek, nem te döntöd el, hogy ki az igazi nő, és ki nem.
Aki nem mosolyog rá egy gyerekre, az nem nő? Nincs nőies kisugárzása?
Gyerek nélkül kicsit furcsának néznének, ha üldögélnék egy játszótéren, és vigyorognék a gyerekekre.
Az a baj, hogy felnőtt aggyal ezt hiszitek. Úgy vállaltok gyereket, hogy képtelenek vagytok felfogni, hogy ha engem nem érdekel a gyereked, nem vagyok rossz. Nem érdekel. Tehát nem szeretem, nem utálom. Nem is tudom, hogy a világon van.
Nagyon jó szülők lehettek, ha ezeket adjátok tovább. De a lenézésnek generációról generációra életben kell maradnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!