Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek észreveszik a...

Szerintetek észreveszik a szüleim, ha megnagyobbíttatom a mellem?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk bő pólókba járok itthon, arra fogom, hogy híztam...

1 kosármérettel nagyobbra csináltatnám.

Most: 75/A és lenne egy nagyobb 75/B

2012. jún. 24. 08:55
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Egyrészt valóban változó, hogy mikor fejeződik be a mell fejlődése. Elvileg 24 éves korban zárul le a teljes testi "kifejlődés" a nőknél - statisztikai átlag. Nekem pl a csípőm szélesedett még 23 éves koromban.

A mell változó, ismerek olyat, akinek 24 éves korában még nőtt egy kosárméretet, nekem meg két hónap alatt kinőtt két "pattanás" 13 évesen és úgy is maradt utána.

Én 30 éves koromig vártam, pénzt tettem félre erre a célra, illetve megvártam, hogy legalább fél évig minden reggel úgy keljek fel, hogy igen, akarom.

5-600 e kevés, 700 alatt ne is nézz orvost, mert itt tényleg a minőség rovására megy. Vagy olcsó, rossz minőságű implantátumot használnak (lásd a PIP anno nagyon olcsó volt), vagy az orvos gyakorlatlan és az alacsony árral szerez pácienseket.

A jó orvosok nagyjából 750-től kezdődnek. Egy misi felett már a "márkanévért" fizetsz, azt sem ajánlom, ott már nem a minőségre fizeted ki a pénzt, hanem az orvos médiaszereplései miatti hírnévre.

Nekem fél éve végezték el a műtétet. Olyan nincs, hogy nem veszik észre. A klinikáról kocsival hoztak haza, minden kátyúnál ordítottam a fájdalomtól. Hússzal kellett szottyogni, miközben párnával támasztottam ki.

A karodat nem tudod megemelni, könyökből mozogsz, testhez szorított felkarral közel két hétig. A mellizom - mivel alátolják az implantátumot - megrövidül, hetekig tart, amíg kienged és a kar visszakapja a régi mozgásterét.

Az első egy hétben összegörnyedve tudsz csak járni, mint egy öregasszony. Ha megpróbálod kihúzni magad, besz..sz a fájdalomtól. Egy üveg kupakját se tudod egyedül lecsavarni. Néhány napig az ágyból nem tudsz egyedül felkelni, mert a felülés nem megy. Segítség kell, aki a hátad mögé nyúl és feltol ülő helyzetbe.

Nagyjából egy pohár vizet tudsz a szádhoz emelni, más nem megy. Napokig még a fenéktörlés is fájdalmas és bonyolult mutatvány.

6 nap semmire se lenne elég, én nagyjából három hét után tudtam (erőlködést, emelést leszámítva) normális életet élni. Egy hétig alszol az antibiotikum és a műtét alatti altatókoktél miatt, erőd semmi. Nekem 5 óra az alvásigényem, a műtétet követé egy hétben napi 12 órát aludtam, a fennmaradó időben maximum egy Mónika-show szintű dolgot tudtam végigkoncentrálni. Az egy hét alatt vegyszerszagút pisiltem, tehát addig ürült ki a szervezetemből a sok gyógyszer.

Egy szóval:

- várj még néhány évet vele

- gyűjts hozzá jelenlegi áron legalább még 2-300 ezret és keress egy valóban jó orvost

- három hét szabadságot számolj rá (sport, erőltetés legkorábban 2-3 hónappal a műtét után)

- a fásli, gyógymelltartó, szorítópánt miatt hideg évszakban csináltasd, mert a hegre ráizzadni olyan, mintha papírral vagdosnák a bőröd és a heg is csúnyábban gyógyul - nap

2012. jún. 24. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!