Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk észreveszik, ha még kezdő vagyok a csókban?
Én még teljesen kezdő vagyok. Mi van, ha a fiú nem és észreveszi, hogy én meg nem csókolóztam.
Hogy csináljam, hogy ne veye észre?
Aki ezen fennakad, az jobb is, ha megy.
39F
gyere hozzám gyakorolni...lenyomunk egy pár órát, és már nem is vagy kezdő!
neked ingyen megszámítom!
nem tudom hogy lehet elrontani
legfőbb feladatod kinyitni a szád
ha sikerült meg a virtuális pacsi
nyelvedet belegyömöszölöd a srác ci EB-től sör és kolbászos szendvics szagú szájába, oszt otthagyod ameddig jólesik, vagy ameddig el nem rajtol a Valencia futam mert takarod a TV-t az meg nem jó mert Alonso csak a 11. és tuti előre fog lépni, Vettel meg Hamilton simán öszeakadhat szal jó futam lesz nézd meg
öööööööööö visszatérve a csókra ne parázzál ha nyitva van a szád és a nyelved az ő szájában van és ő ezeknek a kritériumoknak szintén megfelel, akkor lájk
üzenetbe további tanácsokat adok
"nyelvedet belegyömöszölöd"
Partnerfüggő. Az enyémbe ne dugja senki, mert az undorít. Szóval szerintem elsőre ne, aztán majd úgyis kiderül, hogy merre hány méter. :-)
39F
Nekem bejönne ha a csaj nem tud normálisan csókolni :P
Nem is tusom az olyan jó érzés lenne számomra, hogy én tanítom meg a dolgokra először :P
Nem is baj szerintem ha észreveszi, ha nem egy tetű a csávó akkor szóba se fogja hozni
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!