Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha valamilyen nagy áruházban...

Ha valamilyen nagy áruházban fizetés nélkül bent megeszünk valamit (mondjuk egy péksütit) az mit von maga után ha észreveszik?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 23:43
 1/8 anonim ***** válasza:
lopás,hacsak nem szándékozod kifizetni mondjuk olyan módon,hogy a csomagolását(ha van neki) odaviszed a pénztárosnak.
2012. jún. 1. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Lopás miatt szabálysértési eljárás indítható. Az szar duma, hogy úgyis kifizetted volna a pénztárnál.

Boltban nem eszünk, még a gyerekeknek se szabadna engedni.

2012. jún. 1. 23:53
 3/8 anonim ***** válasza:
én mindig ezt csináltam mikor kicsi voltam és ültem a bevásárló kocsiban :D.anyukám persze mindig mutogatta a pénztárnál a csomagolást és mindig kifizettük.bent senki nem szólt ránk ,de lehet ha egyedül vagy és tini akkor azt hiszik hogy loptad.
2012. jún. 1. 23:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Volt erről erről a témáról egy kérdés ezen az oldalon, amiben több mint 200 válaszig durvult el a vita. A gyerekekről és az ő szüleikről...

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

ez

2012. jún. 1. 23:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát igen,megoszlanak a vélemények. én vagyok a 3. válaszoló.én nem adnám oda a gyerekemnek de én mindig úgy megkívántam hogy anyukám megengedte.hát bocs.
2012. jún. 2. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Leírom a két végletet:

1. A biztonsági őrök "udvariasan" bekísérnek a szolgálati helyiségbe, és ott vérésre vernek.

2. A boltvezető saját zsebből fizeti ki az elfogyasztott terméket, mert ő olyan jószívű szent ember.

Ez tényleg a két véglet. Amúgy legkésőbb a pénztárnál szólnak miatta.

2012. jún. 2. 00:06
 7/8 anonim ***** válasza:
most itt is elkezdjük ?:D
2012. jún. 2. 00:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem kell elkezdeni, csak múltkor a barátnőimmel - arra fogva hogy 15 évesen csináltunk utoljára hülyeséget - megettünk egy-egy péksütit. Ezért voltam kíváncsi, hogy mit kaphattunk volna. Köszi, hogy válaszoltatok. 22/L
2012. jún. 2. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!