Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek észreveszik a...

Szerintetek észreveszik a szüleim, ha megnagyobbíttatom a mellem?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk bő pólókba járok itthon, arra fogom, hogy híztam...

1 kosármérettel nagyobbra csináltatnám.

Most: 75/A és lenne egy nagyobb 75/B

2012. jún. 24. 08:55
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
97%

"Gyógyulási idő" kicsit fura fogalom itt, hiszen nem egy csonttörésről van szó. A műtét utáni 2 hétben kerülni kell a fizikai megterhelést. Igazából eddig sem cippekedtem, takarítottam, főztem szóval fizikai munkát nem végzek itthon, amit kerülnöm kellene majd... mi más jöhet szóba?

Akkor elmondom neked, mert látom, hogy nulla a tájékozottságod: ez egy KOMOLY műtét, nem olyan mint a foghúzás, hogy aznap kicsit szarul vagy, de másnap már ugrasz is dolgozni. Először is kórházban fognak tartani megfigyelésen, mert ezt mélyaltatásban csinálják. Utána pedig egy hétig komoly fájdalmaid lesznek és jól írta az, aki szerint 1 hétig a karodat sem biztos, hogy fel fogod tudni emelni, csak feküdni fogsz tudni. Utána pedig még hetekig nem lehet fizikai erőkifejtést végezni. Ne legyél már ennyire buta. Különben is, 20 éves vagy felnőtt ember vagy, kissé nevetséges, hogy ilyesmit titkolsz a szüleid előtt, nem gondolod? 14 éves tinik szokták titkolni a szüleik előtt, hogy kilövették a nyelvüket piercinggel... Nőj fel először is, ezt javaslom.

2012. jún. 24. 11:26
 32/51 anonim ***** válasza:
78%

31: Na igen, pontosan erről van szó, hogy a kérdező teljesen tájékozatlan!!! Rengeteg fórum van, ahol a műtéten átesett nők megbeszélik a tapasztalatokat, látszik, hogy nem nézett utána, mert úgy van, ahogy írtad: egy hétig a kezét se tudja felemelni. (én írtam, hogy a sógornőmnek az első napokban az ágyból felülni is segíteni kellett, mert azt sem lehet olyan egyszerűen).

A másik meg az, hogy milyen már, hogy 20 éves, mint egy tini titkolózik... Na meg otthon lakik, de semmit nem csinál..

2012. jún. 24. 11:43
 33/51 anonim ***** válasza:
64%
Ahelyett, hogy hülyeségre költöd inkább embereld meg magad, tanulj önállóságot és költözz el, logikusan azért maradsz otthon mert neked így kényelmes el vagy látva semmit nem kell csinálnod,és még hagyják is. Persze hogy 20 éves korod ellenére is tiltanak, így meg is tehetik, ha meg nem tetszik mehetsz, nem lennék büszke rá, hogy élősködök a szüleimen, mikor ennyi pénzem van baromságokra. Amúgy a válasz igen, észreveszik, te meg belehalsz úgy fog fájni mert 20 éves létedre semmi eszed nincs az ilyen dolgokhoz.
2012. jún. 24. 13:00
 34/51 anonim ***** válasza:
38%

Ha jónak látod, és tényleg szeretnéd akkor csináltasd meg! Ha valóban olyan a viszonyod a szüleiddel ahogy leírtad akkor nem fogják észre venni.

Én anno a nagypapámmal és nagymamámmal éltem egy háztartásban, és ők egész sokat otthon voltak, a nap nagy részét együtt töltöttük. Befestettem a hajamat de az égvilágon semmit nem vettek észre!

Csináltasd meg nyugodtan, utólag már nem tudnak mit csinálni, mellesleg felnőtt ember vagy, nem szólhatnak bele.

2012. jún. 24. 13:07
 35/51 anonim ***** válasza:
70%

34: egy hajfestést sokan nem vesznek észre. Én faterom se szokta. De az hogy valaki 2 hétig mozdulni se bír a fájdalomtól!! Azért az nem ugyanaz..

Egyébként egy lány 20 évesen manapság még bőven tini. Én is az voltam még. Sokan ennyi idősen még nem is dolgoznak hanem suliba járnak.

És nem mindenki azért lakik otthon 20 fölött, mert szeret élősködni. Sokan így spórolnak. Én is nagyon szívesen önállósulnék, de úgy érzem, luxus lenne a fizumat egy albira költeni csak az önállóság kedvéért, ahelyett hogy gyűjtögessek. Olyan könnyen dobálóznak egyesek ezzel a "költözz el" dologgal..

Bocs az offért.

2012. jún. 24. 13:24
 36/51 anonim ***** válasza:
49%

34: a hajfestés kicsit más, mint egy mellműtét, és nem csak az árára gondolok. Én nem vagyok ellene, nekem is tervben van, hogy felvarrassam 2 év múlva (nekem nem a mérettel van bajom), csak a kérdező elég naivka, mert azt hiszi, majd nem veszik észre... dehogynem, ha alig bír hazajönni a kórházból és egy hétig csak feküdni tud és szívószállal, tálcán kell neki bevinni a vizet is és segíteni kell ahhoz, hogy ne pisiljen maga alá.

Ennek se nézett utána, mert akkor tudná, mit jelent a gyógyulási idő.

A másik az, hogy eléggé gyerekként viselkedik, nem az a baj, hogy otthon lakik 20 évesen, hanem ez a "nem segítek otthon semmit, de jaj anyu-apu meg ne tudja". Ez kb. a 14-16 éves tini szint. Ha azt akarja, hogy felnőttként kezeljék otthon, akkor viselkedjen is felnőttként.

2012. jún. 24. 13:27
 37/51 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy észreveszik és ilyen kis méretnövelésért nem tudom, mi a fenének fekszel kés alá...

És mit csinálsz, ha kidobnak emiatt? Lesz hova menned és meg tudsz élni? És mégis minek ilyen fiatalon mellműtét? Igazuk van a szüleidnek.

2012. jún. 24. 13:30
 38/51 anonim ***** válasza:
62%

34es vagyok. Miért szóltok bele más életébe? A kérdésre válaszoltam, ti meg nem, ezért jól le lettem pontozva... Gratu a sok IQ bajnoknak! :)

Mellesleg.. biztosan feltűnőbb hogy eggyel nagyobb melltartót hord minthogy valaki szőkéből sötétbarna lesz......

2012. jún. 24. 13:30
 39/51 anonim ***** válasza:
72%

"Miért szóltok bele más életébe?"

Mert kérdezett. És mi is a kérdésre válaszoltunk, ami az volt, hogy észre veszik-e a szülei. Hát igen, mert egy MŰTÉT után fog egy hétig legalább úgy feküdni, hogy segítség nélkül fel se tud kelni.

2012. jún. 24. 13:38
 40/51 A kérdező kommentje:

Asszem igazatok van.

20 évesen fiatal vagyok a mellnagyobbításhoz, pláne hogy nincs is barátom meg senkim se.. meg aki erre bukik, az olyan is. De ráérek megcsináltatni még 2-3, akár 4 év múlva is, nemde?

Helyette veszek egy szép autót, amivel járok a munkába. Az úgyis feltűnőbb és talán "menőbb" is, mint egy pár nagy duda, nem?

2012. jún. 24. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!