Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek észreveszik a...

Szerintetek észreveszik a szüleim, ha megnagyobbíttatom a mellem?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk bő pólókba járok itthon, arra fogom, hogy híztam...

1 kosármérettel nagyobbra csináltatnám.

Most: 75/A és lenne egy nagyobb 75/B

2012. jún. 24. 08:55
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, de van felépülési idő, akkor hol fogsz lakni?
2012. jún. 24. 08:59
 2/51 anonim ***** válasza:
100%
Azért a szilikon és a természetes között van különbség, nem nagyon tudom elképzelni, hogy nem veszik észre. Azonkívül ez egy műtét, ami után lábadozni szoktak, azt azért biztos észreveszik. Bár se azt nem írtad hány éves vagy, sem azt hogy otthon élsz-e a szüleiddel, vagy csak időnként mész haza. Mindenesetre ez egy komoly dolog, szerintem legalább szólnod kellene előtte.
2012. jún. 24. 08:59
 3/51 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a szüleidnek picit is fontosabb vagy, mint egy pók a sarokban nyilvánvalóan észreveszik.
2012. jún. 24. 09:02
 4/51 A kérdező kommentje:

20 vagyok, otthon lakom.

"Gyógyulási idő" kicsit fura fogalom itt, hiszen nem egy csonttörésről van szó. A műtét utáni 2 hétben kerülni kell a fizikai megterhelést. Igazából eddig sem cippekedtem, takarítottam, főztem szóval fizikai munkát nem végzek itthon, amit kerülnöm kellene majd... mi más jöhet szóba?

Egy sportmelltartót kell majd viselnem, ami ugye megint csak nem valami látványos dolog.

2012. jún. 24. 09:03
 5/51 anonim ***** válasza:
14%
Gondolom nem meztelenül jár köztük, ha melltartó van rajta és egy felső, nem veszik észre. Nekem kitértek volna a hitükből, ha bejelentek egy ilyet anno.
2012. jún. 24. 09:03
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
Valaki a karját se tudja felemelni 2 hétig, főleg ha izom alá teszik, tényleg fájdalmas, nem olyan, hogy pikk pakk rohangálsz.
2012. jún. 24. 09:05
 7/51 anonim ***** válasza:
97%
Előbb vagy utóbb észreveszik. Ha az én gyerekem lennél akkor előbb. Mert a testének minden külső változását észreveszem, mert a gyerekem. Nem vizslatnom, nem koslatok utána, de ilyen az anyai természet, egyszerűen látom és kész.
2012. jún. 24. 09:05
 8/51 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy nem igazán foglalkoznak velem. Sokat is dolgoznak, apukám heti 3-4x reggel 6kor megy és este 8 körül jön. Anyukám hétköznap reggel megy 7kor és este 6-7kor jön. Keveset találkozunk, mikor itthon vagyunk együtt akkor is én a szobámban vagyok (nem kajálunk együtt vagy nézünk tv-t vagy hasonlók...)
2012. jún. 24. 09:06
 9/51 A kérdező kommentje:

Per pillanat el sem tudom képzelni milyen fájdalom lehet ez.. mintha izomláz lenne?

Fájdalomcsillapítóval állítólag jól kezelhető.

2012. jún. 24. 09:08
 10/51 anonim ***** válasza:
79%

Biztos lehetsz benne, hogy észreveszik. Mert ez egy olyan dolog amit észrevesznek az emberek úgy általában. És azok, akik veled egy háztartásban élnek meg nyilván hamarabb észreveszik.

20 éves vagy, ha van önálló kereseted/vagyonod miért nem jelented ezt be előre. Megtiltják?

2012. jún. 24. 09:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!