Szerintetek észreveszik a szüleim, ha megnagyobbíttatom a mellem?
Ha mondjuk bő pólókba járok itthon, arra fogom, hogy híztam...
1 kosármérettel nagyobbra csináltatnám.
Most: 75/A és lenne egy nagyobb 75/B
Nekem nagyok vannak, sok pasi imádja, de hidd el, hogy a kis mellű nőknek is ugyanakkora a "rajongótábora".
Lehet, hogy pont olyan pasit találnál, akinek tetszenél kis mellel, de őt elriasztja a szilikon, belegondol, hogy hogy tudod szoptatni majd a gyerekeiteket és inkább mást választ.
Különben is 20 éves korod után is sokat változhat még, főleg szülések után. Van akinek ugyanolyan maradt, van akinek szebb-teltebb, van akinek szottyadt lógós... Szóval szerintem korai a műtét, aztán ha a gyerek(ek) után úgy látod, hogy megműttetted, akkor még mindig megteheted. Az én sógornőm csináltatta meg, neki sem lett nagy, A-ból lett B, és nagyon elégedett, nagyon szép lett. De ő is a gyerekek után csináltatta meg.
A másik az, hogy 500 ezer nagyon kevés erre, ha megcsináltatod, akkor ne spórolj a legjobb plasztikai sebészen, mert ott köthetsz ki, hogy megint operálni kell, plusz pénz, stb.. Ha pedig majd kés alá fekszel, előtte sokat tájékozódj, gyűjts mindenkitől információkat, és ne az ár döntsön, hanem a minőség!
"uram bocsá mert tényleg nincs semmi melle,de egy méretért?akkor inkább tedd el a pénzt valami értelmesre."
Te láttál már A kosaras mellet?
Nekem is akkora van, ma voltam fürdőruhát venni, és kétszer is elsírtam magam. Bármit megadnék egy B-s mellért.
A kérdésedre szorítkozva:
Hacsak nem vakok: igen.
egy szülő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!