Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek észreveszik a...

Szerintetek észreveszik a szüleim, ha megnagyobbíttatom a mellem?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk bő pólókba járok itthon, arra fogom, hogy híztam...

1 kosármérettel nagyobbra csináltatnám.

Most: 75/A és lenne egy nagyobb 75/B

2012. jún. 24. 08:55
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Nekem nagyok vannak, sok pasi imádja, de hidd el, hogy a kis mellű nőknek is ugyanakkora a "rajongótábora".

Lehet, hogy pont olyan pasit találnál, akinek tetszenél kis mellel, de őt elriasztja a szilikon, belegondol, hogy hogy tudod szoptatni majd a gyerekeiteket és inkább mást választ.

Különben is 20 éves korod után is sokat változhat még, főleg szülések után. Van akinek ugyanolyan maradt, van akinek szebb-teltebb, van akinek szottyadt lógós... Szóval szerintem korai a műtét, aztán ha a gyerek(ek) után úgy látod, hogy megműttetted, akkor még mindig megteheted. Az én sógornőm csináltatta meg, neki sem lett nagy, A-ból lett B, és nagyon elégedett, nagyon szép lett. De ő is a gyerekek után csináltatta meg.

A másik az, hogy 500 ezer nagyon kevés erre, ha megcsináltatod, akkor ne spórolj a legjobb plasztikai sebészen, mert ott köthetsz ki, hogy megint operálni kell, plusz pénz, stb.. Ha pedig majd kés alá fekszel, előtte sokat tájékozódj, gyűjts mindenkitől információkat, és ne az ár döntsön, hanem a minőség!

2012. jún. 24. 14:18
 42/51 anonim ***** válasza:
0%
Azért kiváncsi lennék miből van neked 20 évesen ennyi pénzed,mert hogy nem az irodai munkából az biztos.Autó,bunda,nagy mellek,szépen félre lettél nevelve,ezek nem számitanak semmit,mert lehet neked mercid,és 100-as melled,ha a fejed üres...Másik nézd meg hány elszúrt plasztikai műtét van,a legtöbbet olcsó kategóriás sarlatán végzi el,tudatlan lányokon,nőkön.Azt mégértem ha egy sérülés miatt valaki kés alá megy,vagy bvalami esztétikai hiba miatt,uram bocsá mert tényleg nincs semmi melle,de egy méretért?akkor inkább tedd el a pénzt valami értelmesre.
2012. jún. 24. 17:28
 43/51 anonim ***** válasza:
52%

"uram bocsá mert tényleg nincs semmi melle,de egy méretért?akkor inkább tedd el a pénzt valami értelmesre."

Te láttál már A kosaras mellet?

Nekem is akkora van, ma voltam fürdőruhát venni, és kétszer is elsírtam magam. Bármit megadnék egy B-s mellért.

2012. jún. 24. 17:43
 44/51 anonim ***** válasza:
0%
Én meg megadnék bármit hogy csak "kicsit" legyen kisebb,cserélünk?Ez a nem fair,te nagyobbat akarsz,én meg kisebbet,de remélem nincs harag,bár szerintem akkor is jobb a kisebb méret,már mint egészségügyileg.
2012. jún. 24. 17:47
 45/51 anonim ***** válasza:
A kocsi sokkal jobb ötlet, kérdező. :) Szerintem még ráérsz ezzel. Ha mondjuk 5-6 év múlva is így érzel, akkor várj bele.
2012. jún. 24. 17:54
 46/51 anonim ***** válasza:
Tapasztalat 550 ezer kb picivel több, mint a fele annak az összegnek, amibe ez tisztességes orvosnál kerül. Tapasztalat. Sajnos. Nagyon meggondolnám márcsak emiatt is.
2012. jún. 24. 18:07
 47/51 anonim ***** válasza:
19 éves voltam mikor mellkisebbítésem volt és a melleimnek majdnem a felét kivették, akkor még iskolába jártam. Igaz, hogy nem mellnagyobbítás csak leírok pár dolgot erről. 2 hétig csak a hátamon tudtam feküdni, nagyon fájt minden mozdulat, 1 hónapig nem tudtam iskolába menni a lábadozás miatt, 2 hét után varratszedés, nem járhattam fél évig sportolni, tornaóra. Bő pólókat hordtam akkor, hogy az akkori osztálytársaim ne vegyék észre a változást, igaz nem kérdeztek rá, így nem tudom, hogy mennyire vették észre, de otthon szerintem biztos feltűnt volna. A te esetedben ugye egy számmal nagyobb mellről beszélünk, szerintem az, ha nem is nagyon-nagy változás, de főleg nyáron észrevehető. Nem értem miért jó ez a titkolózás. Én mondjuk egyáltalán nem ítéllek el, nekem ez a műtét visszahozta az életemet, a jókedvemet, önbecsülésemet és végre nem kellett szégyenkeznem. Gondold meg, mert az őszinteség a tisztább és egyenesebb út.
2012. jún. 24. 18:34
 48/51 anonim ***** válasza:
47-es! Mekkora melled volt? Gondolom már fiatalon is sok gondot okozhatott, hát akkor később mi lett volna.
2012. jún. 24. 18:38
 49/51 anonim ***** válasza:

A kérdésedre szorítkozva:

Hacsak nem vakok: igen.

egy szülő

2012. jún. 24. 18:39
 50/51 anonim ***** válasza:
47-es vagyok és 48-asnak válaszolok. Azt hiszem D75-80-asat hordtam akkor, most hordok C75-80-at, ami nagyon ideális, se túl nagy, se túl kicsi, ráadásul akkora méret lógott is, abszolút nem volt szép, rettentően szégyelltem, fájt a hátam, fájt,ha futottam, nem mertem levetkőzni párom előtt. Anya már nem tudta nézni a szenvedésemet és úgy döntöttünk, hogy a félretett pénzből elmegyünk orvoshoz. Egy estét kellett bent maradnom a kórházban, fél évig speciális melltartó, 2 hetes fájdalmak, 1-2 hónapos felépülés, de életem egyik legjobb döntése volt. Én soha nem ítélem el azokat, akik megcsináltatják a testüket, hiszen nem jó ártatlanként börtönben élni, a saját tested fogságában. Én azóta végre felvehettem olyan felsőt, olyan ruhákat, amiket szerettem, elmertem menni a strandra és végre le mertem vetkőzni a barátom előtt. Azóta 10 év telt el és még mindig szép a mellem és végre 19 éves koromtól nem görnyedve járok és nincs több fájdalom. Bocsánat, hogy offoltam kicsit, csak elragadtattam magam és szerettem volna válaszolni az egyik kérdésre.
2012. jún. 24. 19:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!