Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek észreveszik a...

Szerintetek észreveszik a szüleim, ha megnagyobbíttatom a mellem?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk bő pólókba járok itthon, arra fogom, hogy híztam...

1 kosármérettel nagyobbra csináltatnám.

Most: 75/A és lenne egy nagyobb 75/B

2012. jún. 24. 08:55
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
87%

Egy méretért nem feküdnék kés alá.

Ennyi pénzből meg talán elköltözhetnél, és akkor nem kéne félni anyuci meg apuci haragjától.

2012. jún. 24. 10:20
 22/51 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem vakok vagy gyengénlátók, észre fogják venni.
2012. jún. 24. 10:26
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Butaság erre költeni a pénzed, egyetlen méretről van szó, veszélyes ha ilyen olcsó, és felesleges. Mégis miért? Nem értem... inkább gyűjtögess, hogy lehessen pár év múlva majd egy szép saját lakásod, gyűjts a jövődre, a leendő gyerekeidre. Ne erre... akkor inkább menj el belőle nyaralni, esetleg vidd a szüleidet is, hogy jobb legyen a kapcsolatotok, vagy fogd meg a pénz egy részét, és költsd magadra. De ne így... a hobbidra, könyvekre, vagy amire tetszik. De ez felesleges, meg fogod bánni, hidd el nekem.
2012. jún. 24. 10:29
 24/51 anonim ***** válasza:
86%
És 20 évesen honnan szedsz elö több száz ezret?Elég szomoru hogy otthon semmit nem segitesz!De egyébként biztos nem vennék észre!
2012. jún. 24. 10:39
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem észre fogják venni, mert hidd el, nagy fájdalmaid lesznek az első napokban. Hetekig nem fogsz tudni kinyitni egy nehezebb ajtót, felemelni a karod, öltözködni segítséget kell kérned. Hogyha ezek nem lennének és nem foglalkoznak veled sokat, lehet hogy egy ideig nem veszik észre. Át kéne hívnod egy barátnőd hogy segítsen neked, mert egyedül nem fog menni.
2012. jún. 24. 10:59
 26/51 anonim ***** válasza:
eszre fogjak venni mert mutet utan mashogy mozogsz, meg a tartasod is mas lesz egy darabig. azert ez eleg feltuno dolog. nehogy azt hidd hogy megmutenek aztan hazamesz es mindent ugyanugy tudsz csinalni.. ha ennyire felsz a szuleidtol akkor koltozz el es eld a sajat eleted es akkor azt csinalsz amit akarsz.
2012. jún. 24. 11:02
 27/51 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Én csak annyit szeretnék neked mondani, hogy várj ezzel a műtéttel! Én 22 éves vagyok és nagyobb a mellem, mint 20 évesen (akkor A-s volt, most már jócskán B kosaras, tényleg látványosan nőtt). Gondold át, ne tedd magad tönkre! Ha 25 évesen is ekkora és még mindig zavar, akkor csináltasd meg, viszont még annyit megjegyeznék, hogy eddig, akikkel együtt voltam fiúk/férfiak mind szerették, sosem mondták, hogy kicsi, sőt, biztattak, hogy sokkal szebb, mint a nagy kannák. Arról nem is beszélve, hogy mennyire mű leszel... oda a természetes szépséged, és bár lehet, ezt sokan lesz.rják a férfiak körében, mert azoknak a méret a lényeg, hát azok olyanok is...

2012. jún. 24. 11:17
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne vennék észre, a sógornőm is megcsináltatta, pár napig segítséggel tudott felkelni az ágyból is pisilni (hátulról kellett támasztani mert nem erőlködhetett) és a gyógyulási idő alatt kötéseket viselt és csak cicamosdás lehetett. Ez nem egy foghúzás, ez komoly műtét.

Amúgy szép lett neki, szintén A kosárról B-re műttette és látszik a különbség (elvégre azért csináltatta).

2012. jún. 24. 11:19
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Most látom, hogy 550 lenne.... Az gyanúsan olcsó, inkább várj a műtéttel és gyűjts még hozzá.

6 nap szabadság baromira kevés rá, a két hét minimum kell és SEGÍTSÉGGEL!!!! aki ellát főleg az első napokban.

2012. jún. 24. 11:22
 30/51 anonim ***** válasza:
43%

Tuti észreveszik, elég ha egyszer véletlenül meglátnak meztelenül vagy melltartóban.

De miért akarod megnagyobbítani? A természetes sokkal szebb mint a mű. De te tudod.

2012. jún. 24. 11:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!