Mit és milyen gyakran takarítasz? Elfogadja vagy zavarja a családod ezt a dolgot? Egyáltalán észreveszik?
Bármit csinálok, a párom nem veszi észre. Elmosogatok, aztán feljön anyukám, iszik 1 pohár üdítőt, belerakom a mosogatóba. Akkor már jön a kérdés, mit csináltam egész nap? Mert nincs elmosogatva.
Felporszívózok, meg rendet rakok, általában 10-11 előtt. (ha valaki beállít, rend legyen).
2-3 körül már nem látszik belőle semmi.
Felmosom a konyhát meg a fürdőt (máshol szőnyeg van), 2 óra múlva olyan mintha semmit se csinálnék.
És ez így van mindennel.
Van egy macskánk, az is koszol, hullik a szőre. Az után is takarítok, de az sem tűnik fel.
De ha egyszer neadjisten nem érzem jól magam, és elmarad a porszívózás, azt szóvá teszi.
Persze én akartam állatot, vállaltam, hogy takarítok utána. Nem is azt várom el, hogy dicsérjen meg, mintha ovi s lennék. De ha hazaér ne az legyen az első, hogy mit csináltam egész nap, mert tuti nem takarítottam semmit.
Nálunk sincs kupi, de 1 poharat nem fogok elmosogatni. Ilyenkor megvárom, hogy legyen még valami koszos edény vagy pohár.
A mosógépet se indítja el az ember 1 nacival meg 1 pólóval.
Mint mondtam, a macskának hullik a szőre, és szereti a kajáját kilökni a tálból.
Hiába fésülöm, a kanapén ott marad a szőre.
Felporszívózok, felmosok, elmosogatok és elpakolok. Ez nálam kb 1 óra. De úgy, hogy közben zenét hallgatok és az emailekre válaszolok.
Nem palotában élünk, hanem egy 1,5 szobás kis kuckóban.
Szia,
Én is mindennap elmosogattam meg minden ilyesmi, mindent megcsináltam. A barátomnak fel sem tünt, és soha nem segitett semmiben aztán megelégeltem és hazamentem 1 hónapra, hónap végén már könyörgött h menjek haza,tőlem lett ez otthon már látja,azóta minden rendben,értékeli amit csinálok,sőt még be is segit.
Lehet hogy nekem is haza kéne mennem egy hétre. Bár mielőtt megismerkedtünk, mosott meg nagy ritkán mosogatott is.
Bár mikor legelőször felmentem hozzá, egy halom mosatlan várt rám. (persze azonnal elmosogattam)
Utána szépen jöttek az ablakpárkányok, az asztal, konyhaszekrények kívűl-belül, tányérok és poharak stb.
Mindent elmostam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!