Mit és milyen gyakran takarítasz? Elfogadja vagy zavarja a családod ezt a dolgot? Egyáltalán észreveszik?
Bármit csinálok, a párom nem veszi észre. Elmosogatok, aztán feljön anyukám, iszik 1 pohár üdítőt, belerakom a mosogatóba. Akkor már jön a kérdés, mit csináltam egész nap? Mert nincs elmosogatva.
Felporszívózok, meg rendet rakok, általában 10-11 előtt. (ha valaki beállít, rend legyen).
2-3 körül már nem látszik belőle semmi.
Felmosom a konyhát meg a fürdőt (máshol szőnyeg van), 2 óra múlva olyan mintha semmit se csinálnék.
És ez így van mindennel.
Van egy macskánk, az is koszol, hullik a szőre. Az után is takarítok, de az sem tűnik fel.
De ha egyszer neadjisten nem érzem jól magam, és elmarad a porszívózás, azt szóvá teszi.
Persze én akartam állatot, vállaltam, hogy takarítok utána. Nem is azt várom el, hogy dicsérjen meg, mintha ovi s lennék. De ha hazaér ne az legyen az első, hogy mit csináltam egész nap, mert tuti nem takarítottam semmit.
Mintha tegnap olvasta volna ezt a kérdést, megdícsérte hogy takarítottam.
Észrevette hogy felmostam és felporszívóztam. Nem volt a mosogatóban semmi, a mikró is tiszta volt, látta hogy rendet raktam a fürdőben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!