Tüdő szűrésen észreveszik hogy cigizem?
Észre hát!
Nem h.ülyék akik ott vannak, azért vannak ott mert értenek a szakmájukhoz!
Egy egészséges szép dohánymentes tüdő teljesen másképp néz ki mint egy dohányosé.
Én azért nem írtam a kérdező egészségéről, mert itt gyakran minősíthetetlen viszontválaszt ad a kérdező. Remélem, ebben az esetben nem ez lesz.
Igen, valóban nem a felvételtől, nem a szüleid haragjától kell félned, hanem a cigizés kockázataitól. A korai halál egyik oka a dohányzás. És nem mellékesen a halál a kisebbik rossz. A gyakran hónapokig tartó pokoli fájdalom megéri a pillanatnyi élvezetet, amit a cigizés nyújt?
Észre hát!
Egy egészséges szép dohánymentes tüdő teljesen másképp néz ki mint egy dohányosé.
Na megint egy túl okos aki az ész osztogatja a tüdőszűrőn a TBC-t nézik s nem azt, hogy ki mennyit dohányzott, dohányzik, ha bunkó vagy akkor nézz utána először és utána írogass.
Én ugyan nem bunkózlak, mert nem szokásom, de butaságot írsz.
Elég, ha ezt elolvasod:
A már aránylag kis számú gümőkor mellett számos légzőszervi betegség (pl. rák, krónikus obstruktív tüdőbetegség stb.) kimutatására is használatos.
Észre hát!
Na megint egy túl okos aki az ész osztogatja a tüdőszűrőn a TBC-t nézik s nem azt, hogy ki mennyit dohányzott, dohányzik, ha bunkó vagy akkor nézz utána először és utána írogass.
Az volt a kérdés, hogy tüdő szűrésen észreveszik, hogy cigizem? Nos ameddig cigiztem sosem mondták, hogy szokjon le a cigiről, hiába okos emberek és itt te mást nem írtál semmiféle daganatról sem gömőkorról az, hogy egy egészséges tüdő másképp néz ki az igaz és egy egészséges máj is stb de a tüdőszűrő nem arról szól, hogy ki dohányzik és ki nem ha megbántottalak akkor bocsi de akkor fogalmazhatnál pozitívabban mert félre értendő.
Milyen idős vagy? Az orvosi titoktartás nem tudom hogyan van szabályozva, de egy életkoron túl már biztosan nem szólhatnak a szüleidnek. Meg hát a cigizésben nem a szülő a veszélyes.
Mint írtam, nem a cigizés tényét veszik észre, csak a következményét, s abból következtethet a cigizésre, mint ok. Aránylag kevés cigarettának is lehet látható következménye a tüdőben, ez egyénfüggő. Távgyógyításra nem vállalkozom, csak úgy gondolom, hogy talán most még nem fognak semmit látni.
-------
A lepontozók elolvasták már a linkelt oldalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!