A fű mennyi idő alatt fejti ki a hatását? Rögtön? És a szemek mindig piros eresek lesznek? Hogy lehet ezt megelőzni - vagy ha nem sikerült, csökkenteni? Mindenképpen észreveszik?
Én nem füvezek, elítélem, de ez saját vélemény.
Körülöttem viszont elég sokan szívják, nekik akkor nincsen semmi gondjuk, hogyha esznek, isznak utána (tejet)
A szemüknek semmi baja nincsen. Egyébként szerintem személyfüggő a hatása.
köszönöm a válaszokat
(egyébként már nem a szüleimmel élek :) )
Fajtától függ, hogy mennyi idő mire kifejti a hatását.
De még a legalacsonyabb THC-maximummal bíró egyedeknél is max. 15perc mire jelentkeznek az első hatások. Zárójelben teszem hozzá, hogy van olyan fajta, ami már a 2. slukknál beüt. A hatásmechanizmus nagyon sok mindentől függ. elsősorba személy, aztán a körülmények (buli, vagy csak egy laza beszélgetés a haverokkal), lelki állapot, meg természetesen az elszívott fű fajtájától stb....
A szemek vörössége megint csak fajtafüggő.
Általában a Sativák okoznak vörös szemeket, mert a sativa egyik fő mellékhatása a megemelkedett pulzus, felgyorsult szívverés. Ha az alsó szemhéjadat lehúzod, láthatod, hogy tele van apró hajszálerekkel, a megemelkedett vérnyomásnak köszönhetően, a szemeket behálózó milliméter vékonyságú hajszálerek, megtelnek vérrel.
Ahogy előttem is írták, vannak a szem vörösségét csökkentő szemcseppek.
Hogy észreveszik-e ez megintcsak helyzetfüggő Egy tapasztalt füves, egy pillantásodból levágja, hogy mi a helyzet. De egy bolti eladó, vagy a szomszéd néni nembiztos (feltéve ha nem a hatás kellős közepén akadsz össze velük, de gondolom ezt nem tervezed).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!