Szerintetek észreveszik a szüleim, ha megnagyobbíttatom a mellem?
Ha mondjuk bő pólókba járok itthon, arra fogom, hogy híztam...
1 kosármérettel nagyobbra csináltatnám.
Most: 75/A és lenne egy nagyobb 75/B
Hát először is kicsit jobban tájékozódj... A legjobb barátnőm megcsináltatta, a nagyszüleinek vallási okokból ne mondták meg, szülei tudták, támogatták. Neki semmi melle nem volt, csak normális méretre csináltatta, teljesen természetes hatású. Senki nem mondja meg, hogy nem igazi, mert nem nagy és szép. VISZONT!
1, a jó műtét jó alapanyaggal kb 950 ezer forint.
2, Ha pushup melltartót hordasz, akkor nem lesz feltünő a különbség, ő is ezt csinálta.
3, Műtét után 3 héteg mozogni is alig bírsz, emelni nem emelhetsz, fürödni nem fürödhetsz, öltözni is nagyon nehéz, és a barátnőm pl 3 napig aludt..
Feltünő lesz, ez egy műtét.. Nincs olyan, hogy nem nagy dolog, bőrt és izomrétegeket vágnak át, és tömnek be oda egy idegen anyagot, ami szétfeszíti az izmaidat.. kicsit olvasgass utána.
Nagykorú vagyok, van rá saját pénzem, de a szüleim hallani sem akarnak róla. Kategórikusan megtiltották. Félek, ha kiderülne kirúgnának itthonról vagy kitagadnának vagy akármi.. kiszámíthatatlanok.
550Ft lenne nekem és 6 nap szabadságom van rá a munkából (irodai).
Ha a szüleid sem veszik észre, akkor kár megcsináltatni!
Ők veszik észre először!
Ha 20 évesen mellnagyobbításon gondolkodsz és irodai munkából van is rá pénzed, ha nem csinálsz otthon semmit és egyáltalán nincsenek közös programjaid a szüleiddel, akkor eléggé elcseszték az életed ahhoz, hogy azt tehess magaddal amit akarsz, nem fog feltűnni nekik. Talán.
Arra viszont számíts, hogy ez egy elég komoly operáció, ne izomlázra gondolj, hanem hosszan tartó, súlyos fájdalmakra, és ne hagyd ki a kockázatokat sem: láz, begyulladt sebek stb.
6 nap szabi nem elég.
A kategorikus tiltásnak lehetnek okai. Próbáltál már a szüleiddel őszintén beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!