Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek észreveszik a...

Szerintetek észreveszik a szüleim, ha megnagyobbíttatom a mellem?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk bő pólókba járok itthon, arra fogom, hogy híztam...

1 kosármérettel nagyobbra csináltatnám.

Most: 75/A és lenne egy nagyobb 75/B

2012. jún. 24. 08:55
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
98%

Hát először is kicsit jobban tájékozódj... A legjobb barátnőm megcsináltatta, a nagyszüleinek vallási okokból ne mondták meg, szülei tudták, támogatták. Neki semmi melle nem volt, csak normális méretre csináltatta, teljesen természetes hatású. Senki nem mondja meg, hogy nem igazi, mert nem nagy és szép. VISZONT!

1, a jó műtét jó alapanyaggal kb 950 ezer forint.

2, Ha pushup melltartót hordasz, akkor nem lesz feltünő a különbség, ő is ezt csinálta.

3, Műtét után 3 héteg mozogni is alig bírsz, emelni nem emelhetsz, fürödni nem fürödhetsz, öltözni is nagyon nehéz, és a barátnőm pl 3 napig aludt..

Feltünő lesz, ez egy műtét.. Nincs olyan, hogy nem nagy dolog, bőrt és izomrétegeket vágnak át, és tömnek be oda egy idegen anyagot, ami szétfeszíti az izmaidat.. kicsit olvasgass utána.

2012. jún. 24. 09:11
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
Szia a második vagyok. Saját tapasztalatom nincs ilyen téren, annyit tudok, hogy a barátnőm utána hetekig nagyon nehezen mozgott, fájt a hege. Nem bírta emelni a karját. Erre gondoltam lábadozási idő alatt. Ezt azért szerintem akkor is nehéz eltitkolni, ha keveset találkoztok. Szerintem, ha megvan rá a saját pénzed, nagykorú vagy, akkor tiszteld meg annyival a szüleidet, hogy elmondod nekik. Nem kell, hogy úgy cselekedj, ahogy ők mondják, de én a helyedben azért tájékoztatnám őket.
2012. jún. 24. 09:12
 13/51 A kérdező kommentje:

Nagykorú vagyok, van rá saját pénzem, de a szüleim hallani sem akarnak róla. Kategórikusan megtiltották. Félek, ha kiderülne kirúgnának itthonról vagy kitagadnának vagy akármi.. kiszámíthatatlanok.

550Ft lenne nekem és 6 nap szabadságom van rá a munkából (irodai).

2012. jún. 24. 09:32
 14/51 anonim ***** válasza:
78%

Ha a szüleid sem veszik észre, akkor kár megcsináltatni!

Ők veszik észre először!

2012. jún. 24. 09:38
 15/51 anonim ***** válasza:
0%
vagy majd azt mondod nekik ha èszreveszik push up melltatrót hordasz
2012. jún. 24. 09:44
 16/51 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem mondd meg nekik hogy a barátnődhöz mész 2 hétre, és tegyél is így, ha semiképp nem akarod elmondani.
2012. jún. 24. 09:47
 17/51 anonim ***** válasza:
37%
Valószínű feltűnő lesz a sok kötélen száradó "fásli" és szorítós melltartó.De ha nem vették észre összebaxtad az árát,ez sem lesz feltűnő.
2012. jún. 24. 09:48
 18/51 anonim válasza:
85%

Ha 20 évesen mellnagyobbításon gondolkodsz és irodai munkából van is rá pénzed, ha nem csinálsz otthon semmit és egyáltalán nincsenek közös programjaid a szüleiddel, akkor eléggé elcseszték az életed ahhoz, hogy azt tehess magaddal amit akarsz, nem fog feltűnni nekik. Talán.

Arra viszont számíts, hogy ez egy elég komoly operáció, ne izomlázra gondolj, hanem hosszan tartó, súlyos fájdalmakra, és ne hagyd ki a kockázatokat sem: láz, begyulladt sebek stb.

6 nap szabi nem elég.

A kategorikus tiltásnak lehetnek okai. Próbáltál már a szüleiddel őszintén beszélgetni?

2012. jún. 24. 09:48
 19/51 anonim ***** válasza:
Én megcsináltattam és nem vette eszre anyam. Sot senki sem. Csak most hogy bikiniben lattak azzal jottek picit hiztal ismerosok. Anyam egy szot se szolt. De faj nagyon faj aludni nem tudtam 2 hetig csak ulve pihenni.a melltartot nem lehet levenni 2 hetig ugyhogy szaradni nem fog faslizas sincs mert masnap leveszik a korhazban. De meztelenul azert latvanyos a valtozas. 220 cc kapta, es en is b alartam lenni de erdekes a c melltarto a jo. Elotte pushupban jartam most meg sportban.pesti vagy?
2012. jún. 24. 10:01
 20/51 anonim ***** válasza:
88%
Egyrészt 550 ezerért inkább ne csináltasd meg, az valószínűleg olyan is, azért ilyen olcsó... A 6 nap meg nem lesz elég szabinak, hidd el, az első 3 napban ebből ki sem fogsz kelni az ágyból, és összességében a 6 nap alatt nem is nagyon fogsz aludni a fájdalomtól. Én is és több barátnőm is megcsináltattuk a mellünket, és ezt az ő nevükben is mondhatom, hogy nem 6 nap volt kiheverni.
2012. jún. 24. 10:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!