Miért gondolják egyes emberek, hogy attól hogy gyerekük van, többet érnek azoknál akiknek nincs?
ma 15:48
Ha óvodás gyerekről van szó, akkor természetes az, amit írtál.
Az én példámban 13-17 éves gyerekek vannak a munkatársaimnak, s mindig rájuk hivatkoznak.
Nekem nem lehet dolgom pl.karácsony előtt?Nekem is van családom, én is szeretnék ajándékot venni, takarítani, főzni és pihenni.Én is ember vagyok.
S nagyon csúnya dolognak tartom, ha egy szülő mindig a gyerekére hivatkozik, csak hogy kibúvót keressen.Pedig a kamasz gyerekeik nekik már sok mindent megcsináltak.
Mint írtam én a saját tapasztalatom írom le. Vannak olyan esetek, sőt nagyon sok, ahol azt mondom, hogy a gyerek az első, s megcsinálom helyette nagyon szívesen.
Miért gondolják a gyerektelenek, hogy kevesebbet érnek, mint a gyerekesek? Mint ember nem érnek kevesebbet, de tény, hogy valamijük nincs, ami a másik csoportnak van. Ez tény.
23N
15:50!
Egyik ember sem ér se többet, se kevesebbet a másiknál. Nem hívok kukást, ha mentőre van szükségem, de orvost se, ha a szemetet kell elszállítani...
"plusz még, akinek gyereke van, gyakran érzi magát "áldozatnak". "
Igen ez elég gyakori megnyilvánulás!
Csak ilyenkor azt felejtik el, hogy éppen ők akarták ezt az áldozatot, hát ne sírjon a szája senkinek!
16:31
na jó de egy meddő, vagy egy pályakezdő ne fogjunk rabszolga munkára mert ő ráér...neki is van élete..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!