Miért gondolják sokan, hogy aki otthon van 2 év alatti gyerekkel, az ingyenélő?
Nem tudom, lehet, hogy ők a nyugati szellemben gondolkodnak, ahol már 4-6 hónaposan megy a baba a bölcsibe és az anyák vissza dolgozni. Csak nem gondolnak bele, itt nincs is annyi bölcsőde, hogy tudják fogadni a gyereket.
Olvastam pár éve cikket a Nők Lapjában vagy valamelyik hasonló magazinba, hogy a fővárosban képesek a nők magánbölcsibe adni a babát havi 70ezer forintért, hogy betölthessék a 90-100ezres állásukat. Hát csak lestem, ez komolyan megéri nekik? Azt a kieső 20-30-at a gyed is pótolja.
Az a baj, hogy mindenki azzal akarja a saját teljesítményét nagynak, stb. feltüntetni, hogy a másikat letapossa. Miért kell egyáltalán azzal foglalkozni, hogy a másik élete könnyű-e vagy nehéz. Szerintem mindenkinek megvan a maga életének az egyszerű és a nehezebb része is, nem kellene állandóan azzal foglalkozni, hogy az a másik igy, meg úgy.
Te se törődj azzal, hogy mások mit mondanak, és főleg ne idegeld be magad a sok rosszindulatú megjegyzésen, egyebeken. Sokan túlságosan is ráérnek, ezért a sok rosszindulatú pletyka, vagy éppen irígységből beszélnek. Ne törődj velük. Éld a kis életed, örülj a gyermekednek, családodnak, és próbálj meg csak a szépre, a jóra figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!