Miért gondolják egyes emberek, hogy attól hogy gyerekük van, többet érnek azoknál akiknek nincs?
Figyelt kérdés
Nem általánosítok, akinek nem inge ne vegye magára!2012. jún. 17. 14:14
1/33 anonim válasza:
Mert emellett nem sokminden mást értek el/csinálnak/érnek rá és ezzel vígasztalják magukat.
2/33 anonim válasza:
Mert önmagukon kívül másért is felelősséget vállalnak.
3/33 anonim válasza:
Mentős vagyok, nincs gyerekem. Kérlek fejtsd ki mennyivel vállal nálam több felelősséget az akinek gyereke van.
4/33 anonim válasza:
Nem a munkára gondolok. Ennyi erővel egy orvos mindig többet érne, mint pl egy vízvezetékszerelő. A magánéleti felelősség, ami az eszemben járt.
5/33 anonim válasza:
Értem, namost magánéleti felelősség maitt senki se fog többet érni. ezért hívják MAGÁN életnek.
6/33 anonim válasza:
jó kérdés, velem is ezt játsszák a melóban..,,hova sietsz? vár otthon a sok gyerek?" elég dühítő..
7/33 anonim válasza:
A következő volt a kérdés: "Miért gondolják egyes emberek, hogy attól hogy gyerekük van, többet érnek azoknál akiknek nincs?"
Nyilvánvalóan MAGÁNVÉLEMÉNY az, ha valaki önmagát többre tartja másoknál.
Ettől függetlenül az egyenlőség korát éljük -elviekben- senki nem érhet többet a másiknál. Tehát te, mint mentős, fizikus vagy agysebész pont ugyanannyira vagy értékes, mint a kukás, a vízvezetékszerelő, vagy a szakács.
8/33 anonim válasza:
majd ha neked is lesz megtudod.
addig az ő titkuk.
9/33 anonim válasza:
És? nem hasonlítottam a hivatásom senkiéhez. Felelősségvállalásról volt szó.
10/33 anonim válasza:
Nekem van, de ettől nem érzem magam többnek másoknál. Max abban az értelemben, hogy ahogy a gyerekem mondta "sosem halok meg". Mert akinek gyereke van, az benne és a leszármazottaiban tovább él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!