Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt túl élni?

Hogy lehet ezt túl élni?

Figyelt kérdés
A történet ott kezdődik hogy 27 évesen másodszorra leszek elvált, és én nem érzem magam hibásnak egyik válásomnál sem. Az elsőnél még nagyon fiatal voltam és nő létemre én tartottam el a férjemet 3 évig és meguntam. A mostani házasságomban pedig kiderült hogy a párom 6 hónapja megcsal a kolleganőjével(1,5 éve vagyunk házasok). Közben a legnagyszerűbb dolog történt velem(bár nem jókor),ami csak egy nővel történhet. Állapotos vagyok. Egész életemben erre vártam hogy anya lehessek, de most el kell hogy vettessem, mert a férjem nem akarja a babát! Nem tudom hogy mit csináljak, mert ezek után nem szeretnék semmilyen kapcsot kettőnk között, és hát egy gyerek elég nagy kapocs. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer el fogok vetetni egy bébit, pedig most mégis meg fog történni, és nem hiszem hogy túl fogom élni lelkileg!! Sajnos megtartani nem tudom, mert nem erőltethetem rá, és nem is akarok rá emlékezni!!! De nagyon fáj, ha rá gondolok, hogy életem legszebb időszakát kéne átélnem és közben pedig a legszörnyűbbet élem!!!!!! Hogy lehet ezt túl élni????
2009. júl. 5. 12:40
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
32%
Külön kell menni babád meg még lehet más szerelemböl ezt zárd le. Ne alázkodj meg. Babucid meg lehet gyors mástol is.Ne pont ilyennek szülj kutyábol nem lesz szalonna. Csak megkeseriti apaként is majd az életed!A Gyerek nem boldogit olyan téren hogy a lelked szomoru ha nem szerelmes.
2009. júl. 5. 23:10
 42/50 anonim ***** válasza:
87%
Ha megtartanád a babát, lenne egy emberke akiért érdemes túl élni, és küzdeni tovább!dolgozni elérni a célokat!!!!Erősebb leszel és kitartóbb ha anya leszel!semiképp nem vetetném el!nem a baba tehet erről!Gondl bele hogy ő ottvan él és picike lábacskáival mocorog bent hiába még nem látni a hasadon. és szegénynek fogalma sincs hogy el akarod vetetni őt!!!!Ne öld meg!!!!!Légy erős nő!!!!ne öld meg a gyermekedet!akár milyen nehéz is lessz a jövőben ő erőt fog adni!!Világ egyik legboldogabbja leszel 9hónap mulva .Mégha most csalódott is vagy. ez elmúlikDe ha olyat teszel amit életed végéig bánhatsz az nemfog elmúlni!
2009. júl. 6. 00:34
 43/50 anonim ***** válasza:
89%
az egész életedet elfogod cseszni ha elveteted!!!!ezt a hibát soha nem fogod majd begbocsájtani magadnak!ezen a férjes dolgon meg túlfogsz lenni egyszer,de hogy megölted a babád azon soha!
2009. júl. 6. 00:38
 44/50 anonim ***** válasza:
85%

Így lehet túlélni:

Férjet AZONNAL kirúgni! Ezen ne is filozofálj, ezt a pasit nem menti SEMMI!

Van lakásod, ha ott éltek, csomagold a cuccát és az ajtó elé vele! Ha nem ott éltek, akkor te csomagold a cuccod és menj a lakásodba! Rögtön. A pasival ne is talákozz innentől, csak a bíróságon!

Ne hagyd magad szekálni, ne hagyd, hogy beleszóljon az életedbe! Mert ez már csak a TE életed és nem a közös életetek!

A babát el ne vetesd, az isten áldjon meg! Ennek az alaknak a kedvéért? Azt az új életet?

A te dolgod a gyerektartás része, de én tuti bevasalnám tőle, a férjed volt, mikor fogant, megcsalt, megölné a saját gyerekét! A minimum, hogy fizessen!!! Minden centet!

Én nem venném el ezt a pénzt a gyerekemtől. Ha a lekiismeretem úgy nyugodt, akkor inkább nem nyúlok hozzá, félrerakom a gyerkemnek, legalább lesz, amiből elindul az életben, ennyit kapjon az apjától, ha már semmi mást nem!

Szóval a recept nagyon is egyszerű a túlélésre.

Ha így tesezl, életed legszebb időszaka kezdődik!

Azon egyébként elgolndolkozhatnál, hogy valóban benned is van hiba a párkapcsolataidban... De most nem ez a fontos.

Egyébként ha ettől félsz, megnyugtatlak, a környezetemben NINCSEN olyan anyuka, aki gyerekkel egyedül maradt és jeleleg is egyedül lenne, mindenkinek van férje/élettársa. Pedig sok ilyen van a környezetemben, hidd el. 2-3 gyerekkel is simán mindenki párt talált.

2009. júl. 6. 12:21
 45/50 anonim ***** válasza:
69%

12:21

Nagyon bólogatok.

2009. júl. 6. 13:46
 46/50 anonim ***** válasza:
35%
Nem akarok senki felett ítélkezni, de én nem tartanám meg a gyereket, mert mindig arra a szemétládára emlékeztetne, aki engem sárba tiport azzal, hogy megcsalt, nem tudnék a gyerekre nézni anélkül, hogy eszembe jutna ki az apja és mit csinált. Kell az a lelki sérülés a gyereknek???? A másik, hogy dolga van a gyereknek a földön, ja és ha csak annyi a dolga hogy észhez térítse az anyját és utána elmúljon?? Erre nem gondolt a nagy észosztó? Ha engem megcsalna a párom akkor kivágnám mindenestől, és ha pont akkor esnék teherbe tőle akkor a babát se tartanám meg, semmilyen szinten nem akarok kötődni egy szemétládához. De ez az én véleményem, de én nemis élek együtt olyannal, aki alkalomadtán ne vállalná velem a közös babát. Mit érne vele a kérdező, ha megszülné a gyereket, és közben depressziós lenne a volt férje tette miatt? Most inkább az kéne hogy egyedül elgondolkodni a dolgokon, és ha van ereje elvetetni a babát akkor megtenni, és megpróbálni túltenni magát rajta. Ha megszületik a baba és felfedezi benne a volt férje viselkedését, esetleg dacosságát, azzal se lesz kellemes szembesülni..... Merthogy nyilván hasonlít majd arra a mocsokra is..
2009. júl. 6. 15:21
 47/50 anonim ***** válasza:
Nem kell annyira szemétlédézni szerintem. Lehet, hogy a testi adottságai jók voltak annak a hapsinak, és akkor nem baj, ha hasonlít rá. Te is jelen voltál a baba csinálásánál, nem? Hátha épp egy szép emlék lesz. Van aki nem olyan harcias, hanem csak a szépre emlékezik.
2009. júl. 6. 15:26
 48/50 anonim ***** válasza:
68%
Ne vetesd el a babát! Ő már él! Figyelj! Én is 21 évesen váltam el a férjemtől, mert megbolondult... egyedül maradtam a 9! hetes lányommal. Ő egy külön egyéniség, és ha hiszed ha nem, soha nem jut róla eszembe az apja!!!! Sok évig kettesben éldegéltünk, most rátaláltam az igaz szerelemre, és mit nem adnék azért, hogy olyan "állapotban" lennék mint te. 14 hónapja várom a kis csodát! Ne vetesd el, az a baba nem tehet semmiről, ő nem te leszel, nem az apja lesz, hanem egy új kis ember, magáért kell majd szeretned, és nem az apja miatt nem szeretned!
2009. júl. 6. 16:33
 49/50 anonim ***** válasza:
28%

Kerdezo meg ne tartsd a babadat, mert soha nem lesz nyugtod a ferjed miatt.

Nem amiatt nem kell megtartani, hogy az apjara fog hasonlitani a gyerek, hanem az apja igenis zsarolna a gyerekkel, a penzzel (hol fizetne, hol nem), masbol nem allna az eleted csak a birosagra futkoznal. Hiszen ha mar ove a gyerek akkor fizetnie is kell, viszont azt majd nem akar, viszont ha nem mesz a gyerektartas utan akkor pedig te vagy felelotlen. Ha pedig majd fizet, akkor lathatasra is viszi a gyereket....stb. soha nem lesz nyugtod ettol az alaktol!

Jol gondolod, nem szabad megtartanod a magzatot, hiszen orok kotelek lesz kozted a ferjeddel ha megszulod a gyereket.

Azt kerdezted hogy lehet ezt tulelni? Hat ugy, hogy uj eletet kezdesz, ezt a mostanit zard le teljesen. Valj el, ne szuld meg a gyereket. Keresd meg az igazi parodat, eljel, utazz, tanulj, es ha megtalaltad az igazit, akkor majd neki vallalj babat, ugy, hogy o is akarja!

Ha erre jarsz, van idod irjal par sort legyszi!:)

2009. júl. 6. 19:54
 50/50 anonim ***** válasza:
30%
A legutóbbi hozzászólóval egyetértek, a baba kapocs lenne a férjedhez, és ő szemét módon vissza is élhet vele, megkeserítheti az életedet. Hiányzik ez? Zárd le mindenestől, nem vagy még elkésve, hogy mással boldog légy, és neki szülj gyereket. Én nem vállalnám a mostanit, elrontanád az életedet, ahogy a férjeddel is elrontottad.
2009. júl. 6. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!