Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt tudnál élni olyannal,...

Együtt tudnál élni olyannal, akit majdnem sittre vágtak?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok a srácba ő is belém, de sajnos kiderült (ő mesélte el), hogy majdnem lesittelték orvgazdaságért (v.mi fákat lopott, v. rossz helyen vágták ki ilyesmi).

most felfüggesztettje van, de ha csinál v.mi kisebb dolgot, már bekerül.

Azt tudni kell, hogy régen balhés volt, de már nem.

de attól félek, csinálna v.mi h.lyeséget, és akkor éveket ülne. :(

Merjek járni vele, és jobban megszeretni? Harcolok magammal, és nem tudom, mit tegyek. Értékelem, hogy már az elején őszinte volt, dehát nemtudom... :/

21/L

2011. okt. 5. 17:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
cigány gyerek?
2011. okt. 5. 17:24
 2/23 anonim válasza:
51%
Én járnék vele, mert az érzelmeim 'paracsolnak' és nem az eszem (sajnos?).
2011. okt. 5. 17:25
 3/23 A kérdező kommentje:
nem cigány.
2011. okt. 5. 17:26
 4/23 anonim ***** válasza:
31%
Miért kell egyből ez?Cigány gyerek?Én meg akkor azt kérdem,magyar mi?
2011. okt. 5. 17:27
 5/23 anonim ***** válasza:
26%
De a kérdésre válaszolva,lehet hogy belemennék a járásba,ha jól néz ki:D és ha már normális is,akkor miért ne?Mindenki hibázhat egyszer-kétszer
2011. okt. 5. 17:28
 6/23 anonim ***** válasza:
60%
Én olyannal élek együtt. Mindenkinek vannak botlások az életében,amikre nem büszke. Én becsülném a helyedben,hogy őszinte volt,és elmondta!
2011. okt. 5. 17:30
 7/23 anonim ***** válasza:
76%
én már jópárszor megszívtam a "rosszfiú volt, de már megjavult" kategóriával, ezért határozottan NEM!
2011. okt. 5. 17:31
 8/23 anonim ***** válasza:
42%

egyből cigány gyerek -.- húúú b.sszátok meg :D

hál' isten egy példa hogy nem csak azok lehetnek!Igen az valóban értékelni való hogy elmondta.Ebből is következtetek arra hogy megjavult.Más részt meg ha ő is szeret vagy meg fog szeretni téged,csak nem csinál olyan dolgot amiért kitudja mennyi ideig nem láthat téged.Minden esetre egy kicsit hadd bizonyítson.

2011. okt. 5. 17:33
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, érdekes mód falopásnál valamiért az elkövetők 90%-a roma....

Egy ismerősöm mesélte: mivel folyamatosan lopták a fáját, kifúrt pár darabot és petárdát rejtett bele. XD hát megugrott odahaza a komáknál a kályha, mikor befűtöttek a lopott fával...

A kérdésre válaszolva: Ne higgy neki, hogy megváltozott, ez mese. Gondolom most előadja neked, hogy majd miattad megváltozik, stb... Talán csak azért vallotta be, mert másoktól úgyis megtudtad volna, az ilyen sosem titok, legalábbis felénk nem.

2011. okt. 5. 17:43
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kutyából nem lesz szalonna. És nem véletlen, hogy az emberek többsége sikeresen leéli az életét anélkül, hogy bármi problémája adódna a hatóságokkal. Ha már bíróság elé került az ügy, ráadásul kapott felfüggesztettet, akkor nem csak amolyan gyerekes csínytevésről volt szó, szépítsük bárhogy is a tényeket.
2011. okt. 5. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!