Együtt tudnál élni olyannal, akit majdnem sittre vágtak?
Szerelmes vagyok a srácba ő is belém, de sajnos kiderült (ő mesélte el), hogy majdnem lesittelték orvgazdaságért (v.mi fákat lopott, v. rossz helyen vágták ki ilyesmi).
most felfüggesztettje van, de ha csinál v.mi kisebb dolgot, már bekerül.
Azt tudni kell, hogy régen balhés volt, de már nem.
de attól félek, csinálna v.mi h.lyeséget, és akkor éveket ülne. :(
Merjek járni vele, és jobban megszeretni? Harcolok magammal, és nem tudom, mit tegyek. Értékelem, hogy már az elején őszinte volt, dehát nemtudom... :/
21/L
Én még elég fiatal vagyok(19/L), de (sajnos) van tapasztalatom, a "rossz fiú voltam, de megjavultam típusú pasikkal". Szerintem ne kezdj vele. Amikor összejöttem 17 évesen egy "volt" rossz fiúval én elhittem ezt a dumát(mondjuk az exemnek nem volt felfüggesztettje, de balhéi igen).
A "rózsaszín köd" ideje alatt egyszer egy éjszakát töltöttem a rendőrségen, hogy megtudjam mi lesz vele. Koncerten kihívták miattuk a rendőrséget, mert nem elég. hogy kidobták őket a koncertről verekedés miatt, utána a kerítés előtt folytatták a balhézást. Ekkor még nem szakítottunk, de azért megrendült a bizalmam.
Ha akarsz egy hasonló "kellemes" élmény, akkort hajrá. De én személy szerint nem ajánlom.
Szerintem ezektől a válaszoktól nem leszel okosabb...
Van aki tud és akar változni, van aki meg nem.
Ha nem próbálod meg, sose fogod megtudni, hogy ő milyen.
"Szerintem nem nagy dolog fát lopni, meg is értem a szegényebb embereket akik így szerzik be télire a tüzifát, mert nem akarnak megfagyni.. Mondjuk én ezt is figyelembe venném, meg az őszinteségét is. Járnák vele, de közben érdeklődnék utána miket csinál és ha tényleg javul, akkor miért ne!?"
Igen, mert mindenki csak azért lop... Szép dolog ebben ringatnod magad, de a fatolvajok a lopott áru kis részét tartják meg legfeljebb maguknak tüzelni, a többit eladják. De ha maguknak is lenne, akkor a lopás a megoldás? Ismerek egy szegényebb családot, engedélyt kértek és kaptak az önkormányzattól, hogy az erdőben és a bozótosból összeszedjék a lehullott ágakat. Megdolgoztak érte és senki nem kellett meglopni...
Az, hogy inkább egyesek elisszák játékgépezik a pénzt (segélyt...), aztán a fontos dolgokra nem jut, nehogy már feljogosítsa őket a lopásra... Agyonlőném őket szívfájdalom nélkül...
ezer meg egy normális, nála becsületesebb fiú van a világon, biztos nem kezdenék balhés gyerekkel...
ezt már csak azért is mondom, mert az egyik ismerősöm egyszer bedőlt egy zűrös csávónak, és meg is lett a következménye...
a párom rendes, dolgos srác, szeretjük egymást. nem szorulok rá, h bűnözőkkel ismerkedjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!