Együtt tudnál élni olyannal, akit majdnem sittre vágtak?
Szerelmes vagyok a srácba ő is belém, de sajnos kiderült (ő mesélte el), hogy majdnem lesittelték orvgazdaságért (v.mi fákat lopott, v. rossz helyen vágták ki ilyesmi).
most felfüggesztettje van, de ha csinál v.mi kisebb dolgot, már bekerül.
Azt tudni kell, hogy régen balhés volt, de már nem.
de attól félek, csinálna v.mi h.lyeséget, és akkor éveket ülne. :(
Merjek járni vele, és jobban megszeretni? Harcolok magammal, és nem tudom, mit tegyek. Értékelem, hogy már az elején őszinte volt, dehát nemtudom... :/
21/L
Attól, hogy valaki belekeveredett hülyeségbe, még nem kéne leírni, kedves álszent "úrhölgyek"... Sose tudhatod mi lehet a hátterében, de persze ítélkezni aztán könnyű.
A tesómnak is volt felfüggesztettje garázdaság miatt, és pártfogóhoz kellett járnia, mert 2 héttel az anyukánk temetése után beverte a pofáját annak, aki nem éppen elfogadható szövegkörnyezetben emlegette anyut. Ilyen alapon ő is bűnöző, nem ? Amúgy azóta diplomája lett és jól megfizetett munkája van, de nem is bánom, hogy az ilyen felfogású díszp.csák, mint némelyik válaszoló inkább elkerülik :).
Remélem kedves Kérdező, ebből te is le tudod vonni a következtetéseket, és a saját helyzetedre alkalmazva helyesen döntesz.
Mar majdnem irtam a valaszt a jozan eszemmel, hogy...
Aztan eszembe jutott egy "nagy szerelmem". A fönököm volt, persze nem tudta, hogy szerelmes voltam bele, es nem is lett köztünk soha semmi. Azota voltam szerelmes bele, amiota elöször meglattam, amikor egyebkent meg nem voltak üzletei, es ugyanannal az akkor meg allami cegnel volt alkalmazott, mint en. A privatizalassal tett szert nagyobb vagyonra, ahogy sokan masok, es ügyeskedesekkel lett több üzlete, kesöbb itt lettem az alkalmazottja. Ugy hallottam, hogy a "meggazdagodasa soran" nemcsak tiszta dolgai voltak, es nem egyszer a rendörök vittek el akkoriban, de erröl többet nem tudok. Igy hat hiaba a jozan eszem, ha akkor lehetösegem lett volna ra, senki semmilyen ervvel nem tudott volna lebeszelni rola! Egy kapcsolatrol semmikepp, de ugy ereztem, annyira közel all hozzam es olyan jol kijöttünk volna, hogy meg a hazassagrol sem! De persze ez valtozhat, ha együtt jarva jobban megismertem volna. Együtt jarassal vagy közelebb kerültünk volna, es akkor hazassag, vagy tavolabb, es akkor vege. Emiatt nem is ertem ,miert irtad, hogy "Merjek járni vele, és jobban megszeretni?" Vagy meg jobban megszereted, vagy kiszeretsz belöle, vagy? (Ha annyira problemas lesz, akkor azon mit szeretnel... ? Akkor majd eldöntheted, hogyan kepzeled az eletedet, megfelel-e igy...)
(Befejezve a törtenetemet, ezutan masba lettem szerelmes -sohasem "balhesba" vagy bünözöbe-, majd megismertem a ferjemet, aki szinten becsületes, külföldi, jol elünk.)Visszaterve a bünözes "fajtaira". A privarizacios es politikai dolgokban sok dolog nem tiszta, gyakran meguszzak azok, akiknek kacsolatai vannak. Es szerintem ez mas fajta bünözes, mint amikor valakinek "balhes" a termeszete. A balhes termeszetet en veszelyesebbnek tartom, mint aki ügyeskedessel, okoskodassal szerez penzt, ami nem hivatalos, de higgadt jellemmel rendelkezik.
A falopas pedig szerintem (sajnos) eleg megszokott bünözes, pl. karacsonyfalopas nagyon gyakori falvakban, es nekem is van olyan ismerösöm, aki tudomasom szerint hebe-hoba igy szerez vagy csak regebben szerzett tüzeleshez kiegeszitöt az apjaval. Ök ettöl eltekintve teljesen normalis emberek, senki sem gondolna roluk... (Azota külföldön is dolgozott, most pl. biztositasi ügynök a srac masodallasban, tehat tisztessegesen dolgozik.) Hozzateszem, ezek a falopasok nem XY területeröl, hanem önkormanyzati vagy hasonlo területekröl törtennek, tehat nem a szomszedot lopjak meg, emiatt szerintem ez bizonyos tarsadalmi körökben nem is szamit bünözesnek. (?) Sokukat sosem kaptak el, es olyan mennyisegben meg nem loptak, igy sosem derült ki.
Ezen kivül, szerintem a be nem teljesült vagy a legnagyobb, mert az csak nö... Ha beteljesül, kiismerheted, es lathatod a hibait is, de addig fantazialsz es neked kivanatos, idealis tulajdonsagokat kapcsolsz hozza.
Igy emiatt azt hiszem, a helyedben az együttjarasnak mindenkepp adnek egy eselyt, de nem a falopas, hanem a balhes multja miatt csak ovatosan, resen lennek... Mert a balhes multat könnyü am kimagyarazni, hogy a masik vitte bele, de "könnyü Katat tancba vinni", tudod... nem mindenkit lehet, ehhez kell legyen egy tulajdonsaga, ami csak töle függ, hogy valtoztatja-e vagy nem, mindenesetre a legtöbben sajnos nehezen valtoznak meg, legbelül.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!