Hogy lehet ezt túl élni?
Nekem életem legszebb időszaka a terhességem.Soha,egyetlen más pillanatra nem cserélném el azt,amikor megtudtam,hogy terhes vagyok.Ha a párom nem akarta volna...egy világ omlott volna össze bennem,de az meg sem fordulna a fejemben,hogy elvetessem.Annyi örömet tud okozni,annyi szép pillanatot,ahogy növekszik,mozog,csuklik,hogy ezt egyetlen férfi sem múlhatja felül semmivel.
Én soha nem vetettem volna el,pedig nekem nincs saját lakásom,lehet,hogy szüleim segítségére szorultam volna,de akkor is ő a legszebb dolog az életemben.
Szia, en csak olyan ffi-nak lennek kepes gyereket szulni, aki ugyanugy szeretne, ugyanugy orulne neki, mint en. Keptelen lennek egy olyan babat a vilagra hozni, akit csak en varnek, az apja nem.
Szerintem ne cseszd el a kicsi eletet, a tiedet se nagyon tudod jol iranyitani, kar lenne egy artatlan kicsi eletet is tonkretenni.
Tartsd meg a babát! A többi bárhogy lehet, de a babát tartsd meg, szüld meg, neveld fel, örülj, hogy csak a téd, és nem lesz egy arra méltatlan apukája.
Egy sztori valami ilyesmiről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!