Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt túl élni?

Hogy lehet ezt túl élni?

Figyelt kérdés
A történet ott kezdődik hogy 27 évesen másodszorra leszek elvált, és én nem érzem magam hibásnak egyik válásomnál sem. Az elsőnél még nagyon fiatal voltam és nő létemre én tartottam el a férjemet 3 évig és meguntam. A mostani házasságomban pedig kiderült hogy a párom 6 hónapja megcsal a kolleganőjével(1,5 éve vagyunk házasok). Közben a legnagyszerűbb dolog történt velem(bár nem jókor),ami csak egy nővel történhet. Állapotos vagyok. Egész életemben erre vártam hogy anya lehessek, de most el kell hogy vettessem, mert a férjem nem akarja a babát! Nem tudom hogy mit csináljak, mert ezek után nem szeretnék semmilyen kapcsot kettőnk között, és hát egy gyerek elég nagy kapocs. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer el fogok vetetni egy bébit, pedig most mégis meg fog történni, és nem hiszem hogy túl fogom élni lelkileg!! Sajnos megtartani nem tudom, mert nem erőltethetem rá, és nem is akarok rá emlékezni!!! De nagyon fáj, ha rá gondolok, hogy életem legszebb időszakát kéne átélnem és közben pedig a legszörnyűbbet élem!!!!!! Hogy lehet ezt túl élni????
2009. júl. 5. 12:40
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
67%
(jav.: hogy mit mond a férjed)
2009. júl. 5. 15:58
 32/50 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy ettől a férfitől el kell válnod, egyértelmű. De a magzat sokkal inkább a tiéd mint az övé /ő nem szereti, nem akarja, te először örültél neki.../, ezért próbáld elvonatkoztatni az apától. Döntsd el magadban, tunád-e szeretni ezt a babát úgy mintha csak a tiéd lenne. Egy babával is találhatsz maganak egy szerető másik férfit. Izoláld magad a férjed szekatúrájától és ne engedd, hogy éppen azzal hajszoljon az abortuszba!
2009. júl. 5. 16:23
 33/50 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudnád egyedül felnevelni?
2009. júl. 5. 16:29
 34/50 anonim ***** válasza:
61%
Úgy lehet túl élni, hogy összeszeded magad és belátod, hogy a baba nem tehet arról, ki az apja. sztem, bár nem ismerlek, de akaratgyenge ember vagy. egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehetsz képes arra, hogy az önzésből elvetesd a babádat, csak mert nem akarod, hogy a férjed ocsmányságaira emlékeztessen... megoldás: rázd meg magad, zúdíts magadra egy lavór jeges vizet vagy mittomén és és lépj le a férjed mellől. a babát meg nem is lehet kérdéses, hogy megtartsd-e. ha csak azért veteted el, mert a féjedtől van, egész életedben bánni fogod és a saját lelkiismereted fog a sírba vinni. térj észhez, légyszíves.
2009. júl. 5. 17:05
 35/50 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a férjeddel szakítsd meg a kapcsolatot, ne a gyereket vetesd el. Nem kell, hogy rá emlékeztessen, nem kell, hogy foglalkozzon vele. Saját nevedre írathatod és felnevelheted Őt, úgy ahogy azt megérdemli. Miért Őt ölnéd meg, mikor a férjedet kellene elhagynod?
2009. júl. 5. 17:43
 36/50 anonim ***** válasza:
89%
Nekem senki és semmi nem fontosabb,mint a pocakomban a babám.Nekem a házasságom majdnem azért ment tönkre,mert nem akart sikerülni a bébi.Jól gondold meg,ez az élet ajándéka.Csak a szívedre hallgass.
2009. júl. 5. 17:48
 37/50 anonim ***** válasza:
86%

Nekem életem legszebb időszaka a terhességem.Soha,egyetlen más pillanatra nem cserélném el azt,amikor megtudtam,hogy terhes vagyok.Ha a párom nem akarta volna...egy világ omlott volna össze bennem,de az meg sem fordulna a fejemben,hogy elvetessem.Annyi örömet tud okozni,annyi szép pillanatot,ahogy növekszik,mozog,csuklik,hogy ezt egyetlen férfi sem múlhatja felül semmivel.

Én soha nem vetettem volna el,pedig nekem nincs saját lakásom,lehet,hogy szüleim segítségére szorultam volna,de akkor is ő a legszebb dolog az életemben.

2009. júl. 5. 18:23
 38/50 anonim ***** válasza:
88%
Kedves Kérdező! Minden rosszindulat nélkül mondom az eddigi kommentjeid alapján, hogy értem, hogy miért cseszett ki veled már 2 férfi is. Úgy ugrálsz, ahogy ők fütyülnek, nézd meg, hogy mennyire irányítható vagy, azt hiszed, hogy ez pozitív tulajdonság? A férjed azért bánik veled ilyen rosszul, mert tudja, hogy megteheti. Olvasd vissza, hogy eddig miket írtál...kiderül belőlük, hogy te még mindig a férjed véleményét tartod elsődlegesnek, hát így meg ne csodálkozz, ha minden férfi kihasznál! Te is érsz annyit, mint a házastársad, neked is épp úgy jogod van dönteni, sőt szerintem igazából neked van jogod meghozni a végső döntést ilyen kérdésben főleg egy megcsalás után. Mi az, hogy tartasz attól, hogy addig szekálna, hogy elmenne a baba? Miért nem költöztél már régen el ettől az alaktól? Normális vagy, hogy még mindig vele vagy? Szakíts meg vele minden kapcsolatot és akkor nem fog beleszólni az életedbe. A férjedről lejön, hogy nem éri meg vele szórakozni, fél éve csak másfél év házasság után, mi lesz később és nem akarja a saját gyerekét és szekál téged folyamatosan. Hát baromira nem olyan ember, akivel érdemes lenne újra megpróbálni. Hiányzik ez neked? Önkínzó vagy? Mindenki úgy él, ahogy akar. Valójában te nagyon nagy részben felelős vagy azért, hogy milyen az életed. Oda tesz a férjed, ahová akar, lábtörlő vagy. Vedd észre, hogy te is hibás vagy és a mimóza lelkedet még nagyon sokan össze fogják törni, ha ilyen mulya vagy. A babát tartsd meg és mutasd meg a férjednek, hogy nélküle is nagyon jó el vagy, sőt, nélküle neked sokkal jobb is lesz. Legyél észnél.
2009. júl. 5. 20:02
 39/50 anonim ***** válasza:
16%

Szia, en csak olyan ffi-nak lennek kepes gyereket szulni, aki ugyanugy szeretne, ugyanugy orulne neki, mint en. Keptelen lennek egy olyan babat a vilagra hozni, akit csak en varnek, az apja nem.

Szerintem ne cseszd el a kicsi eletet, a tiedet se nagyon tudod jol iranyitani, kar lenne egy artatlan kicsi eletet is tonkretenni.

2009. júl. 5. 20:41
 40/50 anonim ***** válasza:
84%

Tartsd meg a babát! A többi bárhogy lehet, de a babát tartsd meg, szüld meg, neveld fel, örülj, hogy csak a téd, és nem lesz egy arra méltatlan apukája.

Egy sztori valami ilyesmiről:

[link]

2009. júl. 5. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!