Hogy tudnál tovább így élni ha ez történne?
Néhány hete olvastam egy régebbi cikket, miszerint egy 4 tagú család vásárolni indult autóval és a bolttól néhány méterre egy kamionba rohantak mert az apa aki vezette az autót túl gyorsan ment és nem adta meg az elsőbbséget sem a kamionnak.
A felesége és az anyósülésen utazó tizenéves lánya azonnal meghaltak később pedig a kórházban a 4 éves kislánya is meghalt az apa pedig túlélte a balesetet.
Már napok óta gondolkozom azon,hogy mit tennék ha ez történne a családommal úgy,hogy én okoztam a halálukat mert felelőtlen voltam.
Én nagyon félek a haláltól, de ha meghalna a családom simán megölném magam , sőt ha én okozom a halálukat akkor el sem tudom képzelni,hogy mit tennék.
Mondjuk a fent említett esetnél az apának ez a lehető legnagyobb büntetés,hogy ő életben maradt.De szerintem borzasztó az egész,fel sem fognám ha ez történne velem.
Mások,hogy vannak ezzel?
Az egyik barátnőm ismerőse gyakorlatilag a menyasszonyát "ölte" meg...(nagyon durván fogalmazva)
Messziről a házukból figyelte, hogy kanyarodik már a csaj, mindjárt ott van, távcsővel követte, azon a héten költöztek a házba, nemsokára lett volna az esküvő. Egy pillanatban megbippelte a csajt, hogy néné látja, hogy érkezik. Csakhogy a csaj, lehajolt a telefonjáért és belerohant egy fába. A srác meg távcsövön keresztül látta az eseményeket...
Soha nem tudott megbocsájtani magának, habár közvetlenül nem ő volt a hibás...
szörnyű dolog. én bele sem akarok gondolni...
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!