Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Mit gondoltok...

Hogyan tovább? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
12 éve vagyunk együtt.Sok jón sok rosszon túl vagyunk már.A párom most úgy érzi már nem szerelmes belém.De nem akar elveszíteni sem mert szeret de már nem szerelemmel.Én úgy gondolom ennyi idő alatt az ember érzései megváltoznak hiszen nem lehet mindig 1000 fokon égni.Megbeszéltük a dolgokat azt mondta gondolkozik h mi is ez valójában..Én nagyon szeretem és nem tudom h mitévő legyek.Szerintem csak túlspirázza ezt a dolgot.Elfáradt testileg,lelkileg.SEGÍTENE ha olyanok is írnának akik túljutottak EGYÜTT ilyen hullámvölgyön.
2011. nov. 3. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kérjetek segítséget egy jó párterapeutától.

Ő segít rávilágítani az igazságokra.

2011. nov. 3. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Az élet mindig is egy rögös út, teli hullámvölgyekkel. Ezt senki sem tudja elkerülni.

12 év -még nem nagy idő-, de ahhoz elég hosszú, hogy az égő szerelem elmúljon. Ahhoz néha 1-2 év is elég. A szerelmet törvényszerűen felváltja valami más, ami sokkal értékesebb, mert a szerelem elmúlhat, de a szeretet, megbecsülés, tisztelet azok az igazi értékek.

A férfiak mások mint a nők. Nem csak testileg, hanem lelkileg is. Amin a nők napokig őrlődnek, a férfiak elintézik 2 szóval ad hoc.

Nem tudom hány évesek lehettek, de az elfáradás szót inkább 40-en túl szokták mondani. Akkor jönnek komoly változások sokszor.

Ha még 40-en innen vagytok, akkor csak egy kis változatosság hiányozhat neki. Hagyj neki időt, és ne sűrgessed. Van egy nagyon jó könyv. Szeretettel ajánlom neked, mert sok embernek segített már!

John Gray: Mars és Vénusz. Az alapkönyv kellene, nem a további sorozatai.

Ne keseredj el, nincs vége még semminek, csak ügyes légy.

2011. nov. 3. 09:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, a párod egy 18 alatti kisfiú? Ha nem, akkor ne jöjjön a szerelem-marhasággal, mert nevetséges. Lányregényeket olvasgat, onnan veszi, hogy életen át tartó lila ködös szerelmet kellene éreznie?
2011. nov. 3. 12:25
 4/6 A kérdező kommentje:
A párom 37 én 30.Én is ezt mondom neki h a szeretet a megbecsülés a fontos.Türelmes vagyok hagyom gondolkozni de nekem is nehéz.Minden nap úgy feküdni,kelni hogy nem lesz képes ezt a dolgot higgadtan átgondolni.És köszönöm a biztató szavakat.
2011. nov. 3. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a párod nem kisfiú már, és tudja, hogy a szerelem bizony elmúlik. Valószínűleg már régebben elmúlt, nem pont most 12 év után. Eddig viszont ennek ellenére is boldog volt veled. Most lehet hogy hullámvölgyben van a kapcsolatotok, ami mindenhol előfordul előbb vagy utóbb. Lehet,hogy eltávolodtatok egymástól. Ebben a hajtós világban nagyon nehéz a tizen óra munka után még egymásra is odafigyelni. Nálunk én voltam ilyen helyzetben, mint a férjed. Egyszerűen beszürkült az életem, és értelmetlennek találtam. Nagyon nehéz ilyenkor visszatalálni a másikhoz. Az én párom türelmes volt. Sok közös programot szervezett, kettesben, és a gyerekeinkkel is. De ennek ellenére nem erőltette magát a nyakamba sem. Nagyon hálás vagyok neki, amiért kitartott mellettem, és nem sértődötten elfordult tőlem. Nem tudom én képes lettem volna-e rá. Nagyon szorítok Neked! Sok türelmet és kitartást kívánok!!!
2011. nov. 3. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek sokat segítetek lelkileg és reményt adtok.
2011. nov. 3. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!