Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezt túl élni?

Hogy lehet ezt túl élni?

Figyelt kérdés
A történet ott kezdődik hogy 27 évesen másodszorra leszek elvált, és én nem érzem magam hibásnak egyik válásomnál sem. Az elsőnél még nagyon fiatal voltam és nő létemre én tartottam el a férjemet 3 évig és meguntam. A mostani házasságomban pedig kiderült hogy a párom 6 hónapja megcsal a kolleganőjével(1,5 éve vagyunk házasok). Közben a legnagyszerűbb dolog történt velem(bár nem jókor),ami csak egy nővel történhet. Állapotos vagyok. Egész életemben erre vártam hogy anya lehessek, de most el kell hogy vettessem, mert a férjem nem akarja a babát! Nem tudom hogy mit csináljak, mert ezek után nem szeretnék semmilyen kapcsot kettőnk között, és hát egy gyerek elég nagy kapocs. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer el fogok vetetni egy bébit, pedig most mégis meg fog történni, és nem hiszem hogy túl fogom élni lelkileg!! Sajnos megtartani nem tudom, mert nem erőltethetem rá, és nem is akarok rá emlékezni!!! De nagyon fáj, ha rá gondolok, hogy életem legszebb időszakát kéne átélnem és közben pedig a legszörnyűbbet élem!!!!!! Hogy lehet ezt túl élni????
2009. júl. 5. 12:40
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
73%
12:58-as en helyedbe nem biraskodnek, ennek a nonek van eleg baja, es ez az oldal nem azert van hogy lehurrogjuk a masikat meg itelkezzunk felette....Mindenki csinalhat hulyeseget, es hozhat rossz donteseket..azokkal mar kar foglalkozni, elore kell nezni es talalni megoldast a jelenlegi problemakra.
2009. júl. 5. 13:04
 12/50 anonim ***** válasza:
90%
Csak annyit akarok még mondani, hogy a válaszom több részletben tudtam csak elküldeni, a 12.54, 12.59, 13.02 az egybetartozó válasz..csak ilyen bután sikerült. na mégegyszer sok erőt, kitartást, és bátorságot neked, bármilyen nehéz is a helyzeted, a gyermek a tiéd és szerintem sok örömet okozna neked, a körülményektől függetlenül.
2009. júl. 5. 13:09
 13/50 anonim ***** válasza:
67%

Úgy, hogy nem ölöd meg a saját gyerekedet. Ha a férjed nem akarja, magára vessen. Nem te lennél az első nő, aki egyedül neveli fel a gyerekét.

Amúgy meg néha nézz magadba is, mert olyan nincs, hogy csak az egyik fél a hibás... Nyilván a mostani férjed sem kapott meg mindent tőleg, ezért menekült egy másik nőhöz.

2009. júl. 5. 13:09
 14/50 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező! Szard már le a férjedet! Azért akarod elvetetni a gyereket, egy harmadik személyt, mert a férjed szekál? Ki nem szarja őt le, de komolyan? Még ő akarja neked megmondani, hogy mit csinálj, mikor ez a gyerek nemcsak az övé, hanem a tiéd is és a te testedben fejlődik, ráadásul megcsalt. Amúgy szerinted a férjed szeret téged? Hogy szeretne, mikor arra kér, hogy vetesd el a gyerekét? Mi oka lenne erre, ha szeretne? Vedd észre, hogy lekevésbé sem a gyerekkel van a gond, hanem a férjeddel, akit már rég ki kellett volna rúgnod a p...csába!
2009. júl. 5. 13:18
 15/50 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sem szabad elvetetned a kisbabádat! A férjednek tényleg semmi köze ahhoz ,hogy megtartod-e. Nehogy már azon múljon egy pici élete ,hogy valaki SZEKÁL miatta!!!!!!!!!! Főleg úgy,hogy ezt a kisbabát TE szeretnéd!Hidd el! Ha megtartodd nem fogod megbánni!!! Nem lesz egyszerű az biztos, de szerintem megéri! Nagyon szurkolok!
2009. júl. 5. 13:47
 16/50 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagy önző!!! Nincs igaza annak aki azt írta rád! Tartsd meg a babát, a férjed meg tedd lapátra, de nagyon gyorsan. Azért amellett, hogy csajozik melletted, arra volt esze, hogy veled is lefeküdjön (az eredményből ítélve!) és most vetesd el, mert ő k#rvázik és nem tudja mit akar??? Itt egy valaki önző, az a kis férjecskéd, aki mindent úgy akar, hogy neki legyen jó! Meglátod boldogok lesztek a babával, és mivel fiatal vagy, lesz még neked párod, aki többre fog tartani, még egy gyerekkel is. Biztosan vannak szüleid, fordulj hozzájuk, majd ők segítenek Neked!!!!Sok sikert, és ne búslakodj!
2009. júl. 5. 13:49
 17/50 anonim ***** válasza:
83%
És ha szekál vele? Azt írtad, hogy nem akarsz kapcsolatot, akkor nehogy már ő határozza meg, hogy mit csinálsz magaddal. Most ha nem is a gyereket nézzük, akkor is tök nagy kockázat egy abortusz. Legalább a kisbabád maradjon meg, amíg ő megvan, addig van kiért küzdened és nem fog összeomlani az életed. Ha szeretnéd a babát, akkor tartsd meg, a férjed gondolom gyerektartást nem akar fizetni és azért nem akarja. Amúgy ha szerepet játszik ez is, akkor nem olyan rossz apa nélkül felnőni, mint ahogy hangzik, én így nőttem fel és nem hiányzott. Megszokás kérdése... Anyukám sokat törődött velem, talán többet is mint egy átlag szülő, de meg tudott adni ő is mindent nekem.
2009. júl. 5. 13:52
 18/50 anonim ***** válasza:
87%

ha anyagi lehetőségeid engedik, akkor tartsd meg!!!

hiszen szeretnéd nagyon, erre vágytál mindig is, azt írod.

az abortusznak lehetnek súlyos következményei is, vagyis hogy nem eshetsz többet teherbe, vagy csak nehézkesen.

ebben az esetben ne foglalkozz azzal, hogy a férjed nem szeretné!

csak abban az esetben nem fair megtartani, ha egyedül nem bírnád anyagilag, és ezáltal "rákényszerítenéd" a férjedet a gyerekre, anyagilag legalábbis.

2009. júl. 5. 13:57
 19/50 anonim ***** válasza:
83%
Az én életem is úgy alakult,hogy egyedül neveltem fel a gyerekem.Eszembe se jutott, hogy el kellene vetetni,és nem bántam meg a döntésem.Az abortusszal meg nagyon kell vigyázni,mert nagyon sok esetben egy meggondolatlan döntés miatt már sok nőnek nem lehet gyereke,pedig nagyon szeretne.A férjeddel próbálj meg nem foglalkozni,engedd el a füled mellett a macerás szövegét és legyél nagyon boldog anyuka. Ez a döntés mostmár a tiéd.Légy bátor,mert biztosan nem maradsz egyedül.Majd meglátod,hogy milyen sokan állnak melletted és segíteni fognak.Sok szerencsét és erőt a helyes döntéshez!
2009. júl. 5. 13:59
 20/50 anonim ***** válasza:
57%
ha azér elveteted életed álmát, célját, mert szekálnak miatta akkor jobb is, hogy nem kell 1 ilyen nő mellett élnie..
2009. júl. 5. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!