Hogy lehet ezt túl élni?
Szerintem se vetesd el. Valószínű, hogy törést okozna az életedben és ő tényleg nem tehet semmiről sem. Csak azért akarod elvetetni, hogy ne emlékeztessen arra a fajankó férjedre? Szerinted egy abortuszra nem emlékeznél? Még sokkal rosszabb...amint a gyerek megszületik, el fogod felejteni a férjed, a gyereked annyi örömöt fog okozni, hogy eszedbe se fog többet jutni.
Első válaszoló.
HA NEM IS AKARSZ MÁR KAPCSOLATOT A FÉRJEDEL, DE A KISBABÁT TARTSD MEG SZERINTEM. UTÁNNA LELKIISMERETFURDALÁSOD LESZ, HOGY VÉGÜLIS, TE VOLTÁL AZ AKI A HALÁLÁT KÉRTED EGY ORVOSTÓL. éN LÁTTAM VIDEÓN ABORTUSZT, FŐISKOLA ALATT BE IS KELLETT VOLNA EGYRE MENNI, HOGY LÁSSUK, HOGY TÖRTÉNIK, DE ÉN NEM AKARTAM, NEM BÍRTAM VLNA VÉGIGNÉZNI, DE AZ ÉVFOLYAMTÁRSAIM ELMESÉLTÉK, OGY AZ ORVOSOK IS OTT MONDTAK MINDENFÉLE ROSSZAT AZ ABORTUSZT KÉRŐ NŐRE... pERSZE NEM LEHET KÖNNYŰ NEKED EBBENA HELYZETBEN, DE ROSSZABB LENNE KÉSŐBB HA MOST NEM VÁLLALNÁD FEL A KICSIT, AKÁRMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT IS VAGYTOK.. HA NEM TUDNÁD ELTARTANI, KÉRHETED ALAPÍTVÁNYOK SEGÍTSÉGÉT, VAGY IDEIGLENESEN OTTHONBA ADHATOD, OLYAN IS VAN AHOL EGYÜTT LEHETNÉTEK. PL.: CSOBÁNKÁN. DE MÁS ILYEN HELYEK IS VANNAK...
eSETLEG A MEGCSALÁST IS IDŐVEL MEG LEHETNE BOCSÁTANI, TALÁN CSAK A SZEXRŐL SZÓLT AZ EGÉSZ A FÉRJEDNEK, DE TE A FELESÉGE VAGY, SEGÍTS NEKI JOBBÁ VÁLNI. rEMÉLEM MINDEN RENDBE JÖN.
Hat erre nincs szo......en is melypoton vagyok de kicsit mas dolog miatt viszont egyutt erzek veled.Ennyi mindenen keresztul menni ilyen fiatalon....2 hazassag...nagyon nehez lesz, de talan ez is egy proba, hogy vajon milyen eros vagy.Tudod hogy szol a mondas: ami nem ol meg az megerosit. Tedd azt amit a szived diktal....ebben a helyzetben talan en is elevtetnem, a jozan esz ezt diktalja...gondolj bele ha megszulned es egyedul kellene nevelned es ahogyu irod allandoan amlekeztetne a ferjedre akit szerettel es atvert, es raadasul o nem is akarja a babat.....masreszt meg na igen....kik vagyunk mi h emberi eletek felett dontsunk...nagyon erosnek kell lenned.Vsan melletted valaki aki segithet?
Ha ugy dontesz elveteted, arra gondolj h talan az elet majd karpotol, lehet meg kisbabad egy olyan ferfitol aki vegleg igazan szeret.Csak legy nagyon ovatos el tudom kepzelni mennyire ossze lehetsz torve.
Amugy van egy psichologusno baratnom es egyszer meselte hogy aki ugy dontot h elveteti a babajat barmilyen oknal fogva....konnyit a no lelken ha nevet valaszt a meg nem szuletendo gyerkocnek, es ha kesobbiekben is lesz gyermeke kotelessege elmondani h lett volna neki bizony egy testvere.....meg kell emlekezni a nemkivant kis teremtmenyrol is....es aztan az ido mulasaval ha nem is teljesen de elmulik a buntudat. 100bol 99 a helyedben biztos el vetetne, sajnos gyengek vagyunk.
Bocsáss meg, de szerintem te is hibás vagy az egészben. Mindkétszer rosszul választottál: ez a te sarad is. Az esküvő előtti hosszabb együttéléssel az első férjed igazi természetét is könnyen felismerhetted volna. A második férjed sem azért csalt meg, mert olyan tökéletes volt az egész... Szerintem ha egy kicsit előrébb gondolkodsz, és nem rohansz bele egymás után két házasságba, telán könnyebb lett volna.
Nagyon sajnálom a babád, de talán jobb is, ha nem ilyen önző, csak a saját érdekeit a szeme előtt tartó anyához születik. Mert ha korábban jön a gyerek, mondjuk megszületik, és utána derül ki, hogy csal a férjed, akkor mit csinálsz? Állami gondozásba adod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!