Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok közösen étkezik a...

Nálatok közösen étkezik a család, egy asztalnál?

Figyelt kérdés

A tesóm mindig a gépe előtt eszik, még akkor is ha végre le tudunk ülni mindannyian egy asztalhoz.

Ha egyedül vagyok a lakásban nem tagadom van hogy én is odaviszem a géphez a nem túl koszolós kajákat, de amúgy a családdal szoktam enni.

Normálisnak számít a viselkedése? Vagy ma már nem szoktak együtt enni az emberek?

2012. máj. 28. 16:47
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
43%
én állandóan beszélgetek a szüleimmel, pedig nem eszünk együtt. leülünk és beszélgetünk, van családi összetartás, azért mert nem egy asztalnál esszük meg az ebédet, attól még létezhet összetartás. nincs jobb dolgod amúgy, mint leszólni azokat, akik nem együtt esznek? vágom, h hosszú hétvége van és baromira unatkozol, de próbáld elfoglalni magad, és ne azon keseregj, h a számodra teljesen ismeretlen emberek együtt esznek-e vagy sem.
2012. máj. 28. 19:50
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Mi ha étkezéskor egyszerre vagyunk otthon, akkor együtt eszünk, ha egyedül, akkor meg értelemszerűen egyedül, a gépnél vagy a tv előtt :)
2012. máj. 28. 20:04
 43/45 anonim ***** válasza:
itthon mindig együtt evés van, főleg ha mindenki itthon van (tesómmal kolisok vagyunk/voltunk), a barátoméknál meg szinte kötelező jellegű a közös ebéd meg vacsi, bevett szabály van, hogy mikor lehet felállni az asztaltól, stb. érdekes módon viszont mióta együtt lakunk, csak akkor eszünk asztalnál, ha túl sok tányér van és nem fér el az ágyban kényelmesen. viszont amikor tudjuk, bevárjuk egymást az evéssel és szeretném, ha ez majd gyerekestől is így maradna:) jó kis beszélgetések jöhetnek ki a közös étkezésekből, főként ha egyébként ritkán látják egymást a családtagok.
2012. máj. 28. 21:59
 44/45 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán eszünk együtt, max havi 1x, vasárnap.
2012. máj. 28. 22:52
 45/45 anonim ***** válasza:

Anya 3 műszakban dolgozik, az én órarendem meg egy nagy katyvasz állandóan. Egyszerűen össze sem lehet egyeztetni, mert abból az lenne, hogy éhenhalunk, mire végre lenne időnk együtt enni. Sokszor van, hogy nincs időm reggelizni, szóval mire hazaérek, nem érdekel, hogy mi van, mert már kopog a szemem, annyira éhes vagyok.

A családi összetartás nem ezen múlik. A mi kapcsolatunk teljesen jó, semmi gondunk nincs a másikkal.

2012. máj. 28. 23:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!