Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok közösen étkezik a...

Nálatok közösen étkezik a család, egy asztalnál?

Figyelt kérdés

A tesóm mindig a gépe előtt eszik, még akkor is ha végre le tudunk ülni mindannyian egy asztalhoz.

Ha egyedül vagyok a lakásban nem tagadom van hogy én is odaviszem a géphez a nem túl koszolós kajákat, de amúgy a családdal szoktam enni.

Normálisnak számít a viselkedése? Vagy ma már nem szoktak együtt enni az emberek?

2012. máj. 28. 16:47
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
57%

Mindenki főz magának és eszik ha éhes.

Régebben vasárnap volt egy asztalnál evés, mikor nagymamám főzött mindenkinek, de az is egy asztalnál evés volt, nem együtt evés.

Egyébként ki nem állhatom azt a tőársasági evés dolgot. Nem értem miért nézni egymást evés közben. Mert ugye evés közben nem beszélünk, tehát bámuljuk ahogy eszik a másik.

2012. máj. 28. 16:50
 2/45 anonim ***** válasza:
53%
míg otthon laktam, apu meg anyu az ő szobájukban ettek a kanapén, mi meg a tesómmal a mi szobánkban az ágyban. szinte mindig. amióta párommal lakunk ketten, mi mindig ágyban eszünk és közben filmet nézünk. egyikünk se tudja elképzelni h lehet asztalnál enni, full kényelmetlen.
2012. máj. 28. 16:50
 3/45 anonim válasza:
71%
nekem apám 2-3 hetente jön haza de akkor is együtt eszünk nem tudom de szerintem akkor valami baja van azért nem eszik veletek ... a normális család együtt eszik
2012. máj. 28. 16:51
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt elváltak a szüleim mindig együtt ebédeltünk hétvégente. Mióta elköltöztünk már ritkábban, mert kisebb a konyha is, meg amúgy sem tudunk sokat együtt lenni. De ha később családom lesz, én is szeretném ezt a "hagyományt" folytatni, mert mi tényleg jókat beszélgettünk ott az asztalnál, amikor éppen nem volt mosolyszünet.
2012. máj. 28. 16:52
 5/45 anonim ***** válasza:
66%
mi normálisak vagyunk, mégse eszünk együtt. nem látom az összefüggést...
2012. máj. 28. 16:52
 6/45 anonim ***** válasza:
64%
Nem. Szerintem mindenki egyen ott ahol kedve van. Nem hiszem, hogy ezen múlna az ember normálissága. Én nem eszem a családommal, mert szeretek egyedül lenni, plusz utálok az asztalnál ülni, kényelmetlen. És akkor mi van? Semmi.
2012. máj. 28. 16:53
 7/45 anonim ***** válasza:
91%

Mi otthon szinte mindig együtt ettünk,hétvégén különösen,nem is engedték volna anyuék, hogy valaki külön elvonuljon.

Mióta a párommal élek,néha a hideg vacsorát megesszük a nappaliban a tv előtt,de egyébként legtöbbször a konyhában a megterített asztalnál.

2012. máj. 28. 16:54
 8/45 anonim ***** válasza:
84%
Vasárnaponként délben eszünk, és igen, leülünk az asztalhoz enni, az étkezőbe, hiszen ezért találták ki. Én el se tudnám képzelni, hogy kész a kaja, és akkor mindenki elvonul a szobájába enni amikor akar... Tudom, hogy mindenhol más a szokás, de nekem ez akkor is fura. Hétköznaponként meg mindenki máskor ér haza.
2012. máj. 28. 16:56
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
Amikor többen vagyunk akkor együtt eszünk. Nálunk ez inkább hétvégén jellemző. Én hétköznap nem itthon ebédelek kb este 5-6 fele érek haza mindig akkor már vacsizni szoktam de azt is vagy a szobámba a tv előtt vagy leviszem konyhába a laptopot ha úgy van. Amikor hétvégén mindenki itthon van akkor közös ebédelés van.
2012. máj. 28. 16:58
 10/45 anonim ***** válasza:
69%

Minden nap van vacsora terített asztallal, aki otthon van (és az esetleges jelenlévő barátok, barátnők) az asztalnál esznek.

Hétvégén a reggelit és az ebédet is.

Nálunk nincs máshol evés csak a konyhában vagy az étkezőben.Ki nem állhatom a tévé előtt evést.

2012. máj. 28. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!