Régebben vasárnap volt egy asztalnál evés, mikor nagymamám főzött mindenkinek, de az is egy asztalnál evés volt, nem együtt evés.
Egyébként ki nem állhatom azt a tőársasági evés dolgot. Nem értem miért nézni egymást evés közben. Mert ugye evés közben nem beszélünk, tehát bámuljuk ahogy eszik a másik.
2012. máj. 28. 16:50
2/45 anonim válasza:
míg otthon laktam, apu meg anyu az ő szobájukban ettek a kanapén, mi meg a tesómmal a mi szobánkban az ágyban. szinte mindig. amióta párommal lakunk ketten, mi mindig ágyban eszünk és közben filmet nézünk. egyikünk se tudja elképzelni h lehet asztalnál enni, full kényelmetlen.
2012. máj. 28. 16:50
3/45 anonim válasza:
nekem apám 2-3 hetente jön haza de akkor is együtt eszünk nem tudom de szerintem akkor valami baja van azért nem eszik veletek ... a normális család együtt eszik
2012. máj. 28. 16:51
4/45 anonim válasza:
Mielőtt elváltak a szüleim mindig együtt ebédeltünk hétvégente. Mióta elköltöztünk már ritkábban, mert kisebb a konyha is, meg amúgy sem tudunk sokat együtt lenni. De ha később családom lesz, én is szeretném ezt a "hagyományt" folytatni, mert mi tényleg jókat beszélgettünk ott az asztalnál, amikor éppen nem volt mosolyszünet.
2012. máj. 28. 16:52
5/45 anonim válasza:
mi normálisak vagyunk, mégse eszünk együtt. nem látom az összefüggést...
2012. máj. 28. 16:52
6/45 anonim válasza:
Nem. Szerintem mindenki egyen ott ahol kedve van. Nem hiszem, hogy ezen múlna az ember normálissága. Én nem eszem a családommal, mert szeretek egyedül lenni, plusz utálok az asztalnál ülni, kényelmetlen. És akkor mi van? Semmi.
2012. máj. 28. 16:53
7/45 anonim válasza:
Mi otthon szinte mindig együtt ettünk,hétvégén különösen,nem is engedték volna anyuék, hogy valaki külön elvonuljon.
Mióta a párommal élek,néha a hideg vacsorát megesszük a nappaliban a tv előtt,de egyébként legtöbbször a konyhában a megterített asztalnál.
2012. máj. 28. 16:54
8/45 anonim válasza:
Vasárnaponként délben eszünk, és igen, leülünk az asztalhoz enni, az étkezőbe, hiszen ezért találták ki. Én el se tudnám képzelni, hogy kész a kaja, és akkor mindenki elvonul a szobájába enni amikor akar... Tudom, hogy mindenhol más a szokás, de nekem ez akkor is fura. Hétköznaponként meg mindenki máskor ér haza.
2012. máj. 28. 16:56
9/45 anonim válasza:
Amikor többen vagyunk akkor együtt eszünk. Nálunk ez inkább hétvégén jellemző. Én hétköznap nem itthon ebédelek kb este 5-6 fele érek haza mindig akkor már vacsizni szoktam de azt is vagy a szobámba a tv előtt vagy leviszem konyhába a laptopot ha úgy van. Amikor hétvégén mindenki itthon van akkor közös ebédelés van.
2012. máj. 28. 16:58
10/45 anonim válasza:
Minden nap van vacsora terített asztallal, aki otthon van (és az esetleges jelenlévő barátok, barátnők) az asztalnál esznek.
Hétvégén a reggelit és az ebédet is.
Nálunk nincs máshol evés csak a konyhában vagy az étkezőben.Ki nem állhatom a tévé előtt evést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!