Elmebeteg a testvérem?
A húgom 2.éve ül itthon, és nem csinál semmit. Leérettségizett majdnem kitűnőre, de nem volt elég a pontja, hogy felvegyék oda, ahová menni akart, ezért kihagyott egy évet, és elment újra érettségizni 1-2 tárgyból, de megint nem vették fel. Elment egy másik egyetemre, de pár hónap alatt abbahagyta, és megint felvételizik oda, ahová eredetileg menni akart, meg bírt más helyeket is.
Közben folyton itthon ül megint, megint elment egy tárgyból érettségizni (nem is tanul ezekre az újraérettségizésekre), hajnalig fenn van, és egyfolytában csattog a billentyűzeten, nem tudom mi a fenét csinálhat olyankor, mit gépel annyit... Aztán meg délben kel. Nincs valami pszichés baja szerintetek? Esetleg skizofrénia vagy ilyesmi?
Hogy mire lennél irigy? Mondjuk arra, hogy nem kell neki dolgozni, és azt csinál amit akar?
Amúgy b+ minek mossa meg a haját naponta, ha nem megy sehova? Ja, és télen én sem mentem sehova ha nem volt muszáj, egyfolytában fáztam, (még a szobában is) bárhogy voltam felöltözve.
Azt mondod szeptembertől megy egyetemre, akkor mégis mit pattogsz? Te sem dolgoztál sem egyetem előtt, sem pedig közben. Pedig mások egyetem mellett is dolgoznak. Akkor te sem vagy normális? Süt az írásodból a megvetés és a gyűlölet! Utálod őt? szerintem inkább magadon kéne elgondolkodnod, mert undorító ahogy a testvéredhez állsz!
Kérdésedre a válaszom az, h a testvéred nem elmebeteg.
Te viszont egy szörnyen ostoba ember vagy, borzasztóan alacsony érzelmi intelligenciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!